Πέγκυ Ζήνα για Eurovision: «Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό…»

«Δεν πήγα ποτέ στη Eurovision και δόξα τω Θεώ μια πολύ μεγάλη καριέρα με περίμενε μετά...»

Την άποψη της για την συμμετοχή των Argo στη Eurovision εξέφρασε η Πέγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια, η οποία στο παρελθόν προσπάθησε να συμμετέχει στη Eurovision με το τραγούδι «Love is a wondefull thing» είδε τον Κώστα Δόξα να ενσαρκώνει στη σκηνή του YFSF την περασμένη Κυριακή, αυτή της την εμφάνιση. Θα πήγαινε ξανά στη Eurovision;

Για τη συμμετοχή των Argo: «Είτε ήταν καλοί, είτε δεν ήταν καλοί, είναι εκ τους ασφαλούς πια γιατί το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Το μόνο που έχω να τους πω είναι ότι δεν σταμάτησε τίποτα εχθές. Είμαι ένας άνθρωπος που όπως πολύ καλά θυμάστε έχει περάσει από αυτή τη διαδικασία, ακριβώς σε αυτή τη φάση, δεν πήγα ποτέ στη Eurovision και δόξα τω Θεώ μια πολύ μεγάλη καριέρα με περίμενε μετά. Μόνο μια αγκαλιά στη χθεσινή συμμετοχή.»

Για τον Κώστα Δόξα στο YFSF: «Είδατε τι καλή που ήμουν; Καταπληκτική. Εγώ ήμουν πολύ περήφανη για μένα την Κυριακή για αυτή μου την εμφάνιση. Ο Κώστας ήταν το κάτι άλλο. Έκλαιγα από τα γέλια.»

Για τους καλλιτέχνες και τη Eurovision: «Δεν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision. Πιστεύω ότι όποιος άνθρωπος έχει κάνει μία πορεία σαν καλλιτέχνης, δεν έχει λόγο να τραβήξει όλη αυτή την ταλαιπωρία, που είναι ένα συγκεκριμένο concept. Προς Θεού δεν μιλώ για την Άννα Βίσση γιατί εκείνη παρουσιάστηκε όταν η Eurovision έγινε στην Ελλάδα, έχει πολύ μεγάλη διαφορά.»