Πέγκυ Ζήνα: Εξομολογήθηκε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Η επικοινωνία που έχει με τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή: «Του γράφω...»

Η Πέγκυ Ζήνα ήταν κεντρική καλεσμένη στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, το βράδυ του Σαββάτου. Μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πιάνο με αγαπημένα τραγούδια…

https://www.youtube.com/embed/U6ZIPWzcWH8

…η Πέγκυ κάθισε απέναντι από την Ρούλα για να εξομολογηθεί για γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής της. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας: «Όταν πέρασα μια περίεργη φάση στη ζωή μου και την καριέρα μου, πριν από 4 χρόνια έκανα μια εγχείρηση που πίστεψα ότι θα χάσω τη φωνή μου γιατί είχα τρεις πολύποδες στον λαιμό μου και άργησα λίγο να το ξεπεράσω. Μου στοίχησε πολύ ψυχολογικά αυτό και αναζήτησα βοήθεια». 

Η Πέγκυ Ζήνα αποκάλυψε ότι διατηρεί μια …ιδιαίτερη επικοινωνία με τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή: «Έχω μια επικοινωνία με τον μπαμπά μου που είναι αναπόφευκτη για μένα γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω, ήμουν πάρα πολύ δεμένη με τον μπαμπά μου. Τον έχασα σε ηλικία 15 χρόνων, εκεί ακριβώς που τον ήθελα συνοδοιπόρο μου στη ζωή. Επικοινωνώ με τον μπαμπά μου, του γράφω, έχω βαθιά επικοινωνία μαζί του».

https://www.youtube.com/embed/YUvW7zHg3do