«Η Πέγκυ Ζήνα δεν μπορεί να κρίνει κανέναν»

Πέγκυ Ζήνα

«Μου έγινε πρόταση να είμαι κριτής, αλλά...»

Μιλώντας στον Τάσο Ριζόπουλο, ο Γιάννης Πλούταρχος αναφέρθηκε στο ρόλο της Πέγκυς Ζήνα τη σεζόν που μας πέρασε, ως κριτή στο Χ Factor.

[dfp_ads id=236982]

«Η Πέγκυ δεν μπορεί να κρίνει κανέναν. Είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος, δεν έχει μέσα της κακία, να πει κάτι έτσι απλά για να το πει. Θα το εννοεί, ό,τι πει θα το πιστεύει. Νομίζω ότι αισθάνθηκε πολύ καλά στο X Factor, αν και νομίζω αυτός ο ρόλος εμάς δεν μας πάει» ανέφερε ο τραγουδιστής ο οποίος επιβεβαίωσε πως είχε πρόταση να γίνει και ο ίδιος κριτής σε talent show, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει από ποιο show:

«Μου έγινε πρόταση να είμαι κριτής, απλά νομίζω δεν είμαι καθόλου καλός κριτής. Δεν το έχω αυτό καθόλου και δεν ήθελα. Καταρχήν πιστεύω ότι ένα παιδί πρέπει να πάει σε ένα talent show, απλά εγώ δεν είμαι καλός να κρίνω έναν άνθρωπο σε αυτό που κάνει. Φοβάμαι ότι μπορεί να κάνω λάθος. Αν κάνω λάθος, μπορώ να το πάρω πίσω; Όχι δεν παίρνεται και μπορεί να το πληγώσεις, να τον στεναχωρήσεις και να είναι σε μια κατάσταση που ακόμα και να τα παρατήσει. Και επίσης, από τη στιγμή που ακόμα κρίνομαι από τον κόσμο, δεν μπορώ εγώ να κρίνω άλλους.»