Πέγκυ Ζήνα: «Δεν είναι ωραίο να καταδικάζεις έναν άνθρωπο σε μια δυστυχισμένη ζωή»

Πέγκυ Ζήνα

"Ανεξαρτήτου φύλου θα πρέπει οι άνθρωποι που αγαπιούνται πραγματικά να μπορούν να είναι, βάση νόμου, μαζί" τονίζει η Πέγκυ Ζήνα.

Την Πέγκυ Ζήνα φιλοξένησε ο Τάσος Ριζόπουλος στη ραδιοφωνική του εκπομπή στην Θεσσαλονίκη και στο Κοσμοράδιο 95,1. μέσα σε όλα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θέλησε να τοποθετηθεί για την επικαιρότητα και το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέγκυ Ζήνα δήλωσε πως «φυσικά και παρακολουθώ την επικαιρότητα. Σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια κατ’ αρχάς ακούω με πλήρη κατανόηση και τις δυο απόψεις γιατί έρχεται η παλιά κοινωνία και κάποια στεγανά, με τα οποία μεγαλώσαμε πάρα πολλά χρόνια, να βρουν την καινούργια κοινωνία. Κάποιες χώρες είναι πιο εξελιγμένες. Σίγουρα λοιπόν, όταν πρεσβεύεις την αγάπη, δηλαδή αυτό που πρεσβεύουν όλες οι θρησκείες, η αγάπη και ο Θεός είναι «συγχώρεση, αγκαλιά και δέχομαι τον άλλον όπως είναι με την αλήθεια του». Γιατί δεν είναι και ωραίο να καταπιέζεις έναν άνθρωπο με κάποια στεγανά και κάποια πρέπει της κοινωνίας, να τον καταδικάζεις, σε μια δυστυχισμένη ζωή»

«Πιστεύω ότι ανεξαρτήτου φύλου θα πρέπει οι άνθρωποι που αγαπιούνται πραγματικά να μπορούν να είναι, βάση νόμου, μαζί. Να μοιράζονται την αγάπη τους, τα περιουσιακά τους στοιχεία, την ζωή τους και να έχουν το δικαίωμα να μεταλαμπαδεύσουν αυτή την αγάπη και την συντροφικότητα σε οποιοδήποτε πλάσμα, είτε είναι ζωάκι είτε είναι παιδάκι, γιατί όταν δίνεις αγάπη δεν γίνεται να κάνεις λάθος».

«Όσον αφορά την υιοθεσία θα έλεγα ότι το κράτος θα πρέπει να κάνει πιο εύκολο το θέμα ακόμα και για τα ετερόφυλα ζευγάρια. Είναι τρομερό το ότι ένα ζευγάρι, που δεν μπορεί να κάνει παιδιά και είναι για χρόνια μαζί, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υιοθετήσει παιδί» πρόσθεσε εν συνεχεία η Πέγκυ Ζήνα.

Πηγή εικόνας: NDP Photo