Πέγκυ Ζήνα: «Δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση ακόμα»

Πέγκυ Ζήνα

"Μου ήταν μία δυσάρεστη κατάσταση και εφόσον δεν είναι η δουλειά μου αυτή καθαυτή, σκέφτηκα: γιατί να το υφίσταμαι;", απαντά η τραγουδίστρια για τα μουσικά talent shows.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» έκανε η Πέγκυ Ζήνα. Τη δημοφιλή τραγουδίστρια συνάντησε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την εμπειρία της ως κριτής του X-Factor, τα μυστικά της ομορφιάς της αλλά και για το πολυσυζητημένο θέμα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον στίχο στο τραγούδι «Άδωνις».

«Ερχόμουν σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί για να είσαι σωστός κριτής, πρέπει κάποιες φορές να είσαι και αρνητικός. Μου ήταν μία δυσάρεστη κατάσταση και εφόσον δεν είναι η δουλειά μου αυτή καθαυτή, σκέφτηκα: γιατί να το υφίσταμαι;», απαντά η Πέγκυ Ζήνα για τα μουσικά talent shows.

«Νομίζω ότι όταν βγήκε το συγκεκριμένο τραγούδι, όλοι διασκεδάζαμε με αυτό και ακόμα διασκεδάζουμε. Τότε έκαναν χιούμορ αυτοί οι πολύ σημαντικοί άνθρωποι που το έγραψαν, οπότε δεν μου έρχεται απαραίτητα κάτι αρνητικό», σχολιάζει η τραγουδίστρια για το περιστατικό με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

«Ήταν και κάποιες άλλες εποχές τότε. Τα τραγούδια είναι φωτογραφία της κοινωνίας μας και όταν τα λέμε θυμόμαστε εποχές. Εμένα δεν με ενόχλησε αισθητικά. Καμιά φορά τα λέμε και με τους φίλους μας μεταξύ μας, όχι απαραίτητα για να κοροϊδέψουμε», επισημαίνει η Πέγκυ Ζήνα.

«Θέλω να πιστεύω ότι ο χρόνος μου φέρεται με επιείκεια, επειδή είμαι καλά στην ψυχή μου και προσπαθώ. Τρέφομαι σωστά, πίνω πολύ νερό, βάζω τις κρεμούλες μου. Δεν έχω κάνει κάποια επέμβαση ακόμα», εξομολογείται κλείνοντας η Πέγκυ Ζήνα.