Η Πέγκυ Ζήνα “αδειάζει” το X Factor: «Πολύ φασαρία για το τίποτα»!

Πέγκυ Ζήνα

«Δεν είναι κανένα παιχνίδι αυτό που στις εποχές μας, ούτε δουλειά θα σου βρει, ούτε θα σου κάνει καμιά τεράστια καριέρα, οπότε γιατί να κάνω κάτι που για μένα είναι ψυχοφθόρο τη στιγμή που δεν μπορώ να υλοποιήσω όλα αυτά που υπόσχομαι»;

Αυτό που καταλάβαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε πριν από καιρό στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ -παρά τις διαβεβαιώσεις από τους ανθρώπους του καναλιού για το αντίθετο- επιβεβαίωσε περίτρανα με δηλώσεις της η Πέγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια δεν παραδέχτηκε μόνο ότι δεν θα είναι στον επόμενο κύκλο του X Factor, αλλά “στόλισε” το talent show με τον τρόπο της.

[dfp_ads id=236982]

«Φέτος δεν θα με δείτε στο X Factor, τώρα πια μπορώ να το δηλώσω. Δεν ήταν και η αγαπημένη μου διαδικασία, νομίζω όλοι λίγο πολύ το καταλάβατε και από τις περσινές μου συνεντεύξεις. Ήταν λίγο άβολο όλο αυτό και τελικά νομίζω… πολύ φασαρία για το τίποτα!

Δεν θίγω καμία κατάσταση, ήταν μια χαρά… προσεγμένη παραγωγή. Κάποιες φορές δίνεσαι παραπάνω σε κάποια παιδιά όσον αφορά στην κριτική σου και έχεις πάρα πολλά όνειρα για το τι θα γίνει γι’ αυτά τα παιδιά τελειώνοντας τα παιχνίδια. Καλό θα είναι τα παιδιά να μείνουν στο ταλέντο τους και στην εμφάνισή τους στην τηλεόραση. Δηλαδή, να εκμεταλλευτούν αυτά τα λεπτά δημοσιότητας που βγαίνουν στην τηλεόραση και αναδεικνύουν το ταλέντο τους. Από εκεί και πέρα να μην περιμένουν πολλά πολλά.

Δεν είναι κανένα παιχνίδι αυτό που στις εποχές μας, ούτε δουλειά θα σου βρει, ούτε θα σου κάνει καμιά τεράστια καριέρα, οπότε γιατί να κάνω κάτι που για μένα είναι ψυχοφθόρο τη στιγμή που δεν μπορώ να υλοποιήσω όλα αυτά που υπόσχομαι; Τα παιδιά φουσκώνουν τα μυαλά τους και νομίζουν ότι με το που θα βγούνε θα είναι η Άννα Βίσση η ίδια. Δεν είναι έτσι, θέλει πολύ δουλειά γι’ αυτό και καλό θα είναι τουλάχιστον εμείς να μην υποσχόμαστε συνέχεια πράγματα», δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα.