Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Η μητρότητα ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ και με βοήθησε η τύχη, ο Θεός, ό,τι υπάρχει»

Πέγκυ Τρικαλιώτη

«Ζήλευα μαμάδες που έβλεπα στο δρόμο και όταν το κατάλαβα συνειδητοποίησα πως μπορούσα να έχω σκοτεινές σκέψεις», είπε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Πέγκυ Τρικαλιώτη. Η ηθοποιός μιλάει για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της Θανάση Δόση, την 11χρονη κόρη της Φραντζέσκα, για τον αγώνα που έκανε να την αποκτήσει και τη δύναμη που δίνει σε γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδί.

«Είμαι από τη φύση μου μικροκαμωμένη και αυτό με την πάροδο του χρόνου γίνεται ατού σου. Προσπαθώ να καταλαβαίνω τις δυνάμεις μου σε σχέση με αυτό που μπορώ να δώσω γιατί έχω και ένα σπίτι, την οικογένεια, το παιδί μου», είπε αρχικά η Πέγκυ Τρικαλιώτη,

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είπε στη συνέχεια: «Η κόρη μου Φραντζέσκα θα γίνει 11 ετών και μοιάζει πολύ στον πατέρα της. Είμαι αυστηρή με την κόρη μου αλλά δεν είμαι ακραία. Πολύ συχνά επικοινωνώ με γυναίκες οι οποίες είχαν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Σε μένα συνέβη αυτό το θαύμα. Δεν πειράζει αν δεν μπορεί κάποιος να αποκτήσει παιδί.

Δεν τελειώνει η ζωή κανενός γιατί υπάρχουν και άλλοι τρόποι κάποιος να κάνει παιδί ή να υιοθετήσει. Η μητρότητα ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και με βοήθησε η τύχη, ο Θεός, ό,τι υπάρχει. Ζήλευα μαμάδες που έβλεπα στο δρόμο και όταν το κατάλαβα συνειδητοποίησα πως μπορούσα να έχω σκοτεινές σκέψεις».

Κλείνοντας, η Πέγκυ Τρικαλιώτη είπε: «Ο άντρας μου είναι το λιμάνι μου, εκεί θα βγάλω το παράπονό μου και θα με ακούσει. Είναι σπουδαίος μπαμπάς, είναι σαν τον μπαμπά μου».