Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Έχω λάβει κακές κριτικές αρκετές, δεν ήμουν αγαπημένο παιδί των κριτικών»

Πέγκυ Τρικαλιώτη

"Καθε χρόνο στον εαυτό μου έχω την ανάγκη περισσότερο να αποδείξω ότι αντέχω ακόμα" ομολογεςί η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Πέγκυ Τρικαλιώτη το απόγευμα της Πέμπτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στις κριτικές αλλά και την αγάπη που η ίδια έχει αισθανθεί και εισπράξει από το κοινό κατά τα χρόνια της καλλιτεχνικής της διαδρομής.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σίγουρα οι πολύ καλές κριτικές βαραίνουν μέσα σου σε σχέση με την ευθύνη που έχεις για να αποδείξεις ότι αντέχεις και είναι καλό που στα είπαν αυτά. Πως δεν κατάλαβαν δηλαδή λάθος οι άνθρωποι και σου είπαν ένα μπράβο. Μεγαλώνοντας, όμως, οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό βαραίνει σε σχέση με τον εαυτό μου περισσότερο παρά με τον κόσμο έξω. Δηλαδή η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο στον εαυτό μου έχω την ανάγυη περισσότερο να αποδείξω ότι αντέχω ακόμα, μπορώ ακόμα, το ‘χω ακόμα και μπορώ να πάω μισό βήμα παραπέρα σε αυτό που λέγεται υποκριτική και θέατρο».

«Στα χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο έχω λάβει και κακές κριτικές αρκετές. Μπορώ να πω ότι είμαι ένα χαϊδεμένο παιδί από τον κόσμο και το κοινό περισσότερο από όσο από τους κριτικούς. Για τους κριτικούς δεν ήμουν πάντα ένα αγαπημένο παιδί».

«Δεν ξέρω τον λόγο. Έχω μια ενέργεια και μια ένατση πάνω στη σκηνή που σε κάποιους μπορεί να αρέσει και σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει» συμπλήρωσε η Πέγκυ Τρικαλιώτη  στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.