Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Τα πρώτα χρόνια στον χώρο ήταν τρομακτικά»

Πέγκυ Σταθακοπούλου

"Όταν καταλάβω ότι μια ένταση ή μια διένεξη στη δουλειά είναι επί προσωπικού, ξεκαθαρίζω και ή συνεχίζω και το λύνουμε ή αποχωρώ" εξομολογήθηκε η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, το απόγευμα της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, Στούντιο 4. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα της χρόνια στον χώρο της υποκριτικής καθώς και την διαχείριση της προσωπικής της ζωής με πρωταγωνιστές τα θέλω της!

Ειδικότερα, η Πέγκυ Σταθακοπούλου εξομολογήθηκε αρχικά πως «στην προσωπική μου ζωή προχώρησα με τα θέλω να κυριαρχούν, όχι όμως ότι δεν έπαιξαν ρόλο και τα πρέπει μερικές φορές. Η ζωή μας είναι μια παράξενη ισορροπία των θέλω και των πρέπει και εκεί που το χάνουμε όταν η καθημερινότητα μας γίνονται μόνο τα πρέπει και υποχωρούν πολύ, ή κρύβονται, τα θέλω μας».

«Τα πρώτα χρόνια αυτό ήταν λίγο τρομακτικό γιατί ήμουν παιδί και ήταν μια κατάσταση στην οποία προσπαθούσα και γω να βρω το πάτημα μου. Ώσπου κατάλαβα, σχετικά νωρίς, ότι δεν έχω κάτι να κρύβω, δεν έχω όμως κάτι ταυτόχρονα να διαφημίζω ή να επενδύω σε αυτό σε προσωπικό επίπεδο ώστε να μου επιστραφεί στην καριέρα μου. Επίσης, νομίζω ότι έχω έναν δικό μου προσωπικό τρόπο που αυτό που δεν θέλω να κάνω, δεν θα το κάνω και αυτό που με ενοχλεί, θα το πω και θα το ξεκαθαρίσουμε».

«Όταν καταλάβω ότι μια ένταση ή μια διένεξη στη δουλειά είναι επί προσωπικού, ξεκαθαρίζω και ή συνεχίζω και το λύνουμε ή αποχωρώ. Όταν όμως αφορά αυτόν καθ’ αυτόν τον τρόπο δουλειά, το λέω γιατί έχω δουλέψει με απαιτητικούς σκηνοθέτες και συνεργάτες, εκεί δεν το παίρνω προσωπικά. Καταλαβαίνω ότι όλοι πιεζόμαστε και πιέζουμε για ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα» πρόσθεσε, επίσης, η Πέγκυ Σταθακοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.