Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Πάντα έθετα τα συναισθηματικά και ηθικά προσωπικά μου όρια»

Πέγκυ Σταθακοπούλου

Όσα εξομολογήθηκε η Πέγκυ Σταθακοπούλου στον Alpha.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πέγκυ Σταθακοπούλου στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Πανόπουλο με αφορμή την παράσταση «Όμορφη πόλη». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το ελληνικό metoo, τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και την αγάπη στον χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέγκυ Σταθακοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα υπάρξει στο ΣΕΗ αλλά τέτοιες καταγγελίες δεν είχα ακούσει τότε. Πιθανόν να είχαν γίνει αλλά δεν τις ξέρω. Σαν γενιά αυτό που εγώ προσωπικά βίωσα είναι ότι προσπαθούσα μόνη και είμαι ευχαριστημένη γιατί τα κατάφερα να έχω τα όρια μου. Τα συναισθηματικά και ηθικά προσωπικά μου όρια. Πως δηλαδή θα συνεργαστώ με έναν άνθρωπο. Από κει και πέρα δεν θεωρώ ότι είναι θέμα γενεών αλλά ούτε και θεωρώ ότι μέσα στον χώρο της τέχνης δεν υπάρχουν κάποιες φορές που όλα γλιστράνε και καταστρέφονται».

«Είμαι 61 ετών και δεν έχω κάνει ακόμα κάποια αισθητική επέμβαση. Δεν κατηγορώ όποια γυναίκα κάνει, κάθε άλλο. Απλώς εγώ αισθάνομαι ότι θέλω να μπορώ να φτάσω στα όσα χρόνια μου μένουν και να είμαι ωραία αλλά σε εκείνη τη χρονική στιγμή που βρίσκομαι» πρόσθεσε με χαμόγελο η ηθοποιός.

Παράλληλα, η Πέγκυ Σταθακοπούλου αναφέρθηκε τρυφερά στην κόρη της.