Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Καθένας πρέπει να βρει το όριο μεταξύ δημιουργίας και εκτόξευση βίας»

Πέγκυ Σταθακοπούλου

"Σίγουρα η δική μας δουλειά έχει ιδιαίτερες δυσκολίες" ξεκαθάρισε η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ελληνικό κίνημα metoo αλλά και το θέμα της ηλικίας.

Ειδικότερα, η Πέγκυ Σταθακοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι ο καθένας πρέπει να βρει το προσωπικό του όριο, πότε δηλαδή αισθάνεται ότι αυτό που συμβαίνει είναι μέρος της δουλειάς και της δημιουργίας, πότε είναι προσωπικό και πότε είναι εκτόξευση βίας και ως τέτοιο να το αντιμετωπίσει. Πάντως σίγουρα η δική μας δουλειά έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Παρόλα αυτά σε όλους τους χώρους είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν συμπεριφορές που θα μπορούσαν, με σημερινούς όρους, να διακινδυνεύσει κανείς να της χαρακτηρίσει κακοποιητικές».

«Η ίδια η ζωή έρχεται και με κάποιον τρόπο σου δείχνει πολλά. Αν θες να τα δεις και να τα πάρεςι σαν αφορμή μετακινήσεων σου, τότε νομίζω πως γοητεύεσαι καθώς μεγαλώνεις και δεν τρομάζεις τόσο πολύ».

«Για μένα είναι ένα στοίχημα το να μεγαλώνεις, να γίνεσαι 60, 70, 80 και να είσαι μια ωραία γυναίκα έτσι όπως είσαι και σήμερα. Είναι λεπτή η διαφορά αλλά πολύ ουσιαστική. Γυναίκα γεννιέσαι και μέχρι το τέλος παραμένεις. Δεν έχει να κάνει με την τελειότητα γιατί, καθώς τα χρόνια περνούν, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει κάτι τέλειο» συμπλήρωσε η ηθοποιός στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη.