Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Ήταν μαγικό μετά από 7 χρόνια υπερπροσπάθειας να πουν ότι είμαι έγκυος»

Πέγκυ Σταθακοπούλου

"Κάθε γυναίκα που γίνεται μητέρα και έχει παλέψει, αισθάνεται ότι κέρδισε ένα μεγάλο αγώνα" εξομολογείται η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Συνέντευξη με αφορμή την παράσταση «Λευκό δωμάτιο» στο θέατρο Σταθμός παραχώρησε η Πέγκυ Σταθακοπούλου στην κάμερα του MEGA Καλημέρα την Παρασκευή. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απόφαση να φέρει στον κόσμο το δικό της παιδί καθώς και στον χωρισμό της.

Ειδικότερα, η Πέγκυ Σταθακοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι ήττες μας πεισμώνουν να ξαναδοκιμάζουμε και γνωρίζουμε καλύτερα εμάς. Έχω χάσει δουλειές που επιθυμούσα και λαχτάρησα ρόλους που τους έπαιξε άλλος».

«Υπήρξαν φορές που η προτεραιότητα ήταν η ζωή μου. Όπως όταν ήθελα να κάνω παιδί και δυσκολευόμουν. Κάθε γυναίκα που γίνεται μητέρα και έχει παλέψει, αισθάνεται ότι κέρδισε ένα μεγάλο αγώνα. Όσο προσπαθούσα να γίνω μητέρα, ένιωθα πως θα γίνω. Ήταν μαγικό μετά από 7 χρόνια υπερπροσπάθειας να μου πουν ότι είμαι έγκυος. Έγινα μεγάλη μητέρα, δεν ήμουν μπέμπα. Για πολύ καιρό όποτε έκλαιγε το μωρό μου, έκλαιγα και εγώ».

«Ο χωρισμός μου νομίζω δεν επηρέασε την κόρη μου. Αυτό προϋποθέτει να λέμε την αλήθεια» συμπλήρωσε, επίσης, η Πέγκυ Σταθακοπούλου. «Δε θέλω να ξαναπαντρευτώ. Άλλωστε είμαι παντρεμένη ακόμα. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο».