Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δοκίμαζε τηλεοπτικά κάτι παρακινδυνευμένο, είχε έντονες ερωτικές σκηνές»

Πέγκυ Σταθακοπούλου

"Αυτό στα μάτια του κόσμου δεν θα καταλάβω ποτέ πως μετρά" ανέφερε η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Αναδρομή στις μοιραίες γυναίκες των σειρών του ΑΝΤ1 έκανε η εκπομπή Flashback με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη. Δυναμικές, ανεξάρτητες, έξυπνες, με χιούμορ αλλά και πάθος, οι μοιραίες κυρίες που έχουν παρελάσει από τις σειρές του ΑΝΤ1, έχουν πάει κόντρα στο κατεστημένο και τις περισσότερες φορές ήταν και ένα βήμα μπροστά από εκείνους που τις διεκδίκησαν, πλημμυρίζοντας με άρωμα γυναίκας τις τηλεοπτικές μας οθόνες. Ανάμεσα στις ηθοποιούς που ξεχώρισαν ήταν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με τον ρόλο που ενσάρκωνε στις «Επιθυμίες, μία σειρά που είχε έντονες ερωτικές σκηνές. Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε για τη συνάδελφό της και πως κατάφερε να διαχειριστεί τον ρόλο της στη σειρά.

«Θυμάμαι πάρα πολύ την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ως ηρωίδα και ως ένα ταλαντούχο πλάσμα, που δοκίμαζε κάτι που τηλεοπτικά μπορεί να ήταν παρακινδυνευμένο με την έννοια ότι είχε έντονες ερωτικές σκηνές. Αυτό στα μάτια του κόσμου δεν θα καταλάβω ποτέ πως μετρά. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι ούτε για εμάς είναι εύκολες οι ερωτικές σκηνές. Καθόλου.

Ακόμα κι αν συμπρωταγωνιστείς με τον σύντροφο της ζωής σου, δεν είναι εύκολο. Επομένως, ο τρόπος που διαχειρίστηκε αυτό το πάθος η ηρωίδα της και κατ’ επέκταση η ίδια η Αλεξάνδρα, ήταν πολύ γοητευτικός μέσα στη σειρά.» ανέφερε η Πέγκυ Σταθακοπούλου.