Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου»

Πέγκυ Σταθακοπούλου

"Πάντα είχα τον δικό μου τρόπο να δείχνω στους άλλους ότι πρέπει να με σέβονται" ομολογεί η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πέγκυ Σταθακοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωϊαν σε είδον την μεσημβρίαν» την Πέμπτη. Μέσα σε όλα, η εκλεκτή πρωταγωνίστρια μίλησε με τρυφερότητα για την σχέση με την κόρη της, Χριστίνα καθώς και τον σεβασμό που διεκδικεί πάντα στην προσωπική και επαγγελματική της διαδρομή.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέγκυ Σταθακοπούλου εξομολογήθηκε πως «χωρίς δεύτερη σκέψη η πιο ευτυχισμένη ήταν η στιγμή που πήρα την κόρη μου στην αγκαλιά μου. Ήρθε και ακούμπησε εδώ, στο μέρος της καρδιάς μου, και έβλεπα τα πρώτα της δάκρυα που κυλούσαν. Στιγμές μόλις είχε έρθει σε αυτόν τον κόσμο. Νομίζω ότι είναι η πιο ευτυχισμένη, η πιο γεμάτη, μια στιγμή ζωής που είναι πολύ δύσκολο να την περιγράψεις με λόγια».

«Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο στη σχέση με την Χριστίνα είναι ότι δεν είμαστε μόνο και κυρίως και αποκλειστικά μια μητέρα με την κόρη της. Είμαστε δυο γυναίκες, δύο ψυχές, δύο προσωπικότητες που πορεύονται μαζί αλλά και χώρια πολλές φορές».

«Πάντα είχα τον δικό μου τρόπο να δείχνω στους άλλους ότι πρέπει να με σέβονται. Ως άνθρωπο, ως ψυχή, ως γυναίκα, ως ηθοποιό» συμπλήρωσε η Πέγκυ Σταθακοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.