Παύλος Σταματόπουλος: Τι αποκάλυψε για τη σχέση Γερμανού – Ιωάννου;

Η Σπυροπούλου «κάρφωσε» τη συνομιλία του με την Ναταλία Γερμανού;

Από την αρχή της εβδομάδας η είδηση της showbiz που σχολιάστηκε περισσότερο από όλες είχε να κάνει με τον φημολογούμενο χωρισμό της Ναταλίας Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου. Οι παρουσιαστές του Πρωινού εξάλλου, έκαναν «κόντρες» για το πόσο καιρό το γνωρίζει ο καθένας. Ωστόσο τόσο ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε τη δική του αποκάλυψη για τα όσα ακούστηκαν, μεταφέροντας άθελα του τα λόγια της Ναταλίας Γερμανού!

«Είδατε που όλοι λένε πως χώρισαν η Ναταλία με τον Μάνο; Ένα πουλάκι μου είπε…» ξεκίνησε να λέει ο Παύλος Σταματόπουλος, όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διακόπτωντάς τον «κάρφωσε» την πηγή του που δεν ήταν άλλη από την ίδια την Ναταλία Γερμανού.

«Εσύ δεν την έστειλες μήνυμα μου είπες προχτές; Συγγνώμη, δεν έπρεπε!» είπε η παρουσιάστρια και έφερε σε αμηχανία τον Παύλο.

«Ας κάνουμε ότι δεν το ακούσαμε αυτό. Ένα πουλάκι λοιπόν, μου είπε ότι όχι, δεν ισχύει αυτό». Τα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού στον Παύλο Σταματόπουλο επιβεβαίωσε και ο Μάνος Ιωάννου στον Νίκο Αναδιώτη και έτσι ο Παύλος πήρε θάρρος και αποκάλυψε και την συνομιλία του με την παρουσιάστρια: «Παιδιά, όταν άκουσα όλα αυτά, έστειλα ένα μήνυμα, θα το πω, στην Ναταλία και της λέω «Να ξέρεις ότι όλοι οι σύλλογοι γονεών και κηδεμόνων όλης της Ελλάδας διαδηλώνουν έξω από τα σχολεία και δημιουργούν ειδικά ασφαλιστικά μέτρα τώρα που χώρισες» Γέλασε και μου λέει «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Εξάλλου και με συνέντευξη της στην εφημερίδα Real αυτή την Κυριακή η Ναταλία Γερμανού απαντά σχετικά «Καμία σχέση δεν περνάει 365 μέρες σε ροζ σύννεφο, υπάρχουν προβλήματα και κρίσεις. Ο Μάνος είναι ένα πολύ καλό παιδί, με πολλές ευαισθησίες. Κάτι άλλο δεν έχω να πω, ούτε και θέλω. Άλλωστε, ο κόσμος έχει πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθεί από όσα γίνονται στη showbiz» αφήνοντας να εννοηθεί πως όλο που πυροδότησε τα δημοσιεύματα μπορεί να ήταν απλώς μια κρίση ανάμεσα τους.