Παύλος Σταματόπουλος: «Εκεί μου κόπηκαν τα πόδια και αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό»

Παύλος Σταματόπουλος

«Έχω φτάσει 110 κιλά, δεν με ένοιαζε ποτέ τι λένε οι άλλοι. Ήμουν 28 χρονών και δεν μπορούσα να ανέβω τα σκαλιά», λέει ο Παύλος Σταματόπουλος.

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσε ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο παρουσιαστής μίλησε για τα επαγγελματικά του, το J2US, αλλά και τις φορές που αυτοπροτάθηκε για εκπομπές.

«Στην εκπομπή περνάω ωραία, ζορίζομαι στο ενημερωτικό κομμάτι, είναι πολύ βαριά θέματα. Τα “κουβαλάω” και μετά. Είναι ο λόγος που έφυγα από τα δελτία ειδήσεων. Κάλυπτα κάποια στιγμή πριν από χρόνια μια δολοφονία. Κάναμε μια ζωντανή σύνδεση κι ο αδελφός του παιδιού είπε “δεν μας σέβεστε;”. Εκεί μου κόπηκαν τα πόδια και αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό», είπε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

Ο Παύλος Σταματόπουλος είπε στη συνέχεια για το J2US: «Κάθε φορά που ακούω “στη σκηνή τώρα ο Παύλος Σταματόπουλος και η Άντζελα Δημητρίου” θέλω να φύγω τρέχοντας. Τα λόγια μου δεν τα έχασα γιατί δεν τα ήξερα. Απλά εκείνη τη στιγμή για να μου φύγει το άγχος, σκεφτόμουν κάτι άσχετο, αν έχω ανοίξει το θερμοσίφωνα για να κάνω μπάνιο μετά».

Ο Παύλος Σταματόπουλος ανέφερε επίσης: «Έχω φτάσει 110 κιλά, δεν με ένοιαζε ποτέ τι λένε οι άλλοι. Ήμουν 28 χρονών και δεν μπορούσα να ανέβω τα σκαλιά. Ζω με την αγωνία μην τα ξαναπάρω αυτά τα κιλά. Δεν έχω κάνει κάτι με δόλο ούτε κάτι επανειλημμένα. Είχα αυτοπροταθεί για τον Αδύναμο Κρίκο στο Open. Έχω αυτοπροταθεί και στη Φαίη, όταν τελείωσα από το “Σπίτι μου σπιτάκι μου”. Εκτιμώ πολύ την αντιμετώπισή της απέναντί μου».