Παύλος Σταματόπουλος: «Δεν συμφωνούμε σε όλα στην εκπομπή»

Χαμογέλα και πάλι

"Δεν προσπαθεί κανένας να αλλάξει τον άλλο απλά συμφωνούμε ότι ο καθένας έχει την άποψή του και δεν έχει κανένας δίκιο ή άδικο".

Ο Παύλος Σταματόπουλος, σταθερός συμπαρουσιαστής της Σίσσυς Χρηστίδου τα τελευταία χρόνια, μιλάει αποκλειστικά στο zappit.gr για την πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!», αύριο Σάββατο στις 09:50 στο MEGA.

«Υπάρχει αγωνία για την πρεμιέρα, άγχος μήπως έχουμε ξεχάσει κάτι αλλά είμαι σίγουρος πως λίγα λεπτά πριν ακούσουμε το «3,2,1» του σκηνοθέτη όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Γίνεται πάντα κάτι μαγικό και όλα λειτουργούν ρολόι», λέει ο παρουσιαστής.

Φέτος το MEGA αποφάσισε για πρώτη φορά να εγκαινιάσει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι!». Η παρέα συνεχίζει για τέταρτη χρονιά να παραμένει ίδια και με το ίδιο πάντα κέφι. Δίπλα στη Σίσσυ, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ελένη Βουλγαράκη. Φέτος προστίθεται ένα νέο μέλος στην ομάδα, ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος.

Τι είναι αυτό όμως που τους «δένει» σαν παρέα; Ο Παύλος Σταματόπουλος πιστεύει πως συνδετικό στοιχείο της παρέας αυτής είναι οι αντιθέσεις τους, οι διαφορές στην προσωπικότητα του καθενός. «Ο καθένας είναι διαφορετικός, δεν συμφωνούμε σε όλα, δεν προσπαθεί κανένας να αλλάξει τον άλλο απλά συμφωνούμε ότι ο καθένας έχει την άποψή του και δεν έχει κανένας δίκιο ή άδικο». Και για του λόγου το αληθές αποδίδει με χιούμορ το χαρακτήρα του καθενός επιλέγοντας διάφορα μουσικά είδη.

«Αν το θέσουμε σε επίπεδο ρεπερτορίου εγώ είμαι ελληνική ποπ μουσική, ο Νίκος είναι βαριά λαϊκή μουσική, η Σίσσυ είναι λάτιν, χορός, ξεφάντωμα, η Ελένη είναι ξένη ποπ και ο Κωνσταντίνος είναι τράπερ. Δηλαδή αν κάναμε ένα μουσικό σχήμα κάπως έτσι θα ήταν», αναφέρει χαρακτηριστικά.