Παύλος Ορκόπουλος για Άγριες Μέλισσες – «Αντλώ από τον πόνο της Μάγδας Φύσσα για να στηρίξω την ερμηνεία μου»

Άγριες Μέλισσες

Δείτε όλα όσα είπε ο Παύλος Ορκόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες.

Στο πλατό της εκπομπής “Πρωινοί Τύποι” βρέθηκε σήμερα ο Παύλος Ορκόπουλος, ο οποίος μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, τις εξελίξεις με τον Κυπραίο, ενώ τόνισε πως αντλεί από τον πόνο της Μάγδας Φύσσα για να μπορέσει να στηρίξει την ερμηνεία του.

«Είναι τραγικό αυτό! Επειδή έχει χάσει το γιο του, έχει ανάγκη να βγάλει κάπου τα πατρικά του αισθήματα. Ο άλλος θέλει να επενδύσει πάνω σε έναν πατέρα και δημιουργείται μια σχέση. Που να ξέραμε τι συμβαίνει… Είναι τραγικό. Ότι κι αν συμβεί, το τέλος θα είναι τραγικό που θα καταγραφεί μέσα στην ψυχούλα αυτού του ανθρώπου που κουβαλάει αυτό, το ότι έχασε το γιο του…

Ο ηθοποιός πρέπει να αντλεί από γεγονότα που έχουν συμβεί. Έχουμε ένα πρόσωπο τραγικό τώρα που θέλει δικαίωση. Υπάρχει μια μάνα που ψάχνει δικαίωση για τον γιο της και η κοινωνία της συμπαραστέκεται. Σε αυτό πάνω, και να με συγχωρεί αυτή η μάνα, αλλά αντλώ από τον πόνο της για να μπορέσω να στηρίξω κι εγώ την ερμηνεία μου και να αφορά το σήμερα. Δεν μπορώ να παραλληλίσω τον πόνο της με τον πόνο μου, απλώς, και να συγχωρεί, αντλώ από αυτόν τον πόνο…», είπε ο Παύλος Ορκόπουλος αναφερόμενος στην Μάγδα Φύσσα.