Παύλος Κοντογιαννίδης – «Πάγωσαν» στο Στούντιο 4: «Δεν θα σου μιλάω πολύ γιατί στο παρελθόν μου είχες κάνει κάτι»

Παύλος Κοντογιαννίδης

«Θα το πω για να μην το ξανακάνεις», είπε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν σήμερα ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Ο ηθοποιός, στην αρχή, θυμήθηκε ένα περιστατικό που είχε συμβεί κάποτε με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το οποίο εξιστόρισε, αφήνοντας άναυδο τον δημοσιογράφο.

«Δεν θα σου μιλάω πολύ, γιατί στο παρελθόν μου είχες κάνει κάτι. Δεν θυμάσαι που κάναμε μια εκπομπή, Παναγία μου, σε ένα ξενοδοχείο στη Συγγρού, που μας έδωσαν έναν ολόκληρο όροφο που ήταν άδειος; Ήμασταν εγώ, εσύ, ο φωτιστής και κάμεραμαν. Κουβεντιάζαμε, κουβεντιάζαμε…

Και πρόσεξε να δεις γιατί έχω πάρει απόφαση να μην κάνω play back εκπομπές. Εκεί ήταν γραμμένη, θα το πω τώρα. Θα το πω για να μην το ξανακάνεις. Με έβαλες στα μαχαίρια με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Τότε παιζόντουσαν οι Τρίχες και μου λένε κάποιοι φίλοι μου ροκάδες ότι περίμεναν να με δουν και μόλις με έβλεπαν, έφευγα. Και τους είπα ότι αυτός είναι ο ρόλος μου. Και μου είπαν ότι την τρίτη φορά που έφυγα, πέταξαν τις μπύρες στην τηλεόραση.

Και πάνω σε αυτό κάναμε ένα λογοπαίγνιο και φάνηκε ότι εγώ είπα ότι δεν παίζω…», είπε αρχικά ο Παύλος Κοντογιαννίδης, με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να τον ρωτάει αν ήταν σίγουρα ο ίδιος και όχι κάποιος άλλος δημοσιογράφος.

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης είπε στη συνέχεια: «Ο Αλέξανδρος θύμωσε τότε, αλλά μετά ξεθύμωσε! Είπε κάτι καλό, ότι “τα λέει αυτά γιατί ενώ είναι μεγάλο ταλέντο, δεν έγινε ποτέ… μαρκίζα”».