Παύλος Κοντογιαννίδης: «Εγώ δημιούργησα έμμεσα τα πρωινάδικα, είπα στην Ρούλα Κορομηλά να κάνει την εκπομπή στον ΑΝΤ1»

Παύλος Κοντογιαννίδης

"Μου είπε ότι ανοίγουν δύο κανάλια ιδιωτικά και ότι ήθελε την άποψή μου. Στον ΑΝΤ1 μου έκαναν πρόταση να πάω να κάνω πρωινή εκπομπή" περιέγραψε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης μίλησε στο Breakfast@star και στην Μαίρη Αργυριάδου για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» και η συμβουλή που έδωσε στην Ρούλα Κορομηλά να ξεκινήσει την πρωινή ζώνη.

«Ο κόσμος δεν πρόλαβε να δει τους παλιούς. Ήταν μία σειρά, που είχε ρεζερβέ πριν παιχτεί και επειδή δεν έφτανε ο χρόνος με τις προετοιμασίες και τα γυρίσματα και 24ωρες βάσεις δουλειάς, πήγαινε όλο πίσω και έγιναν 6 επεισόδια κι έμεινε ο κόσμος με τη χαρά και τη γλύκα. Ο καθένας και η καθεμιά ήταν αριστουργήματα. Έχουν απομονώσει όλες τις ατάκες μου, που σημαίνει ότι ο κόσμος το θέλει. Εγώ ούτως ή άλλως μόνιμο guest έκανα. Είπα και στον Αλέξανδρο Ρήγα ότι με έχετε τρελάνει. Στην Αμερική πρώτα γίνεσαι star και μετά guest star, εγώ κάνω καριέρα guest star χωρίς να είμαι star» σχολίασε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

«Όταν έλεγαν για τα πρωινάδικα, τους έλεγα ότι παίζουν τον ρόλο του ψυχοθεραπευτή. Μερικές είναι και κίτρινες. Αυτός που δημιούργησε τα πρωινάδικα ήταν έμμεσα αυτός που βλέπεις τώρα. Η Ρούλα Κορομηλά, που είναι η αρχηγός, δούλευε στην ΕΡΤ. Μου είπε ότι ανοίγουν δύο κανάλια ιδιωτικά και ότι ήθελε την άποψή μου. Στον ΑΝΤ1 μου έκαναν πρόταση να πάω να κάνω πρωινή εκπομπή. Λέω εδώ τι κάνεις; Μία εκπομπή σίγουρη, μόνιμη, επιτυχημένη. Εκεί θα κάνεις κάτι που δεν το ξέρεις και εγώ είμαι υπέρ του ρίσκου.

Πέρασαν 6 μέρες και χτύπησε αργά το τηλέφωνο μετά το θέατρο και μου είπε να έρθεις αύριο το πρωί στο πλατό και θα είσαι ο πρώτος καλεσμένος στον Πρωινό Καφέ, ο νονός. Την πήρα την εκπομπή, αφού έτσι μου είπες. Κι έτσι καθιερώθηκαν μετά τα πρωινά» ανέφερε ο Παύλος Κοντογιαννίδης για όσα είπε στην Ρούλα Κορομηλά.