Παύλος Ευαγγελόπουλος: Υπήρχε ανταγωνισμός στα 80s με Γαρδέλη και Μιχαλόπουλο;

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Δείτε όλα όσα είπε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη σειρά “Έλα στη θέση μου”, για την εποχή των 80s, αλλά και για τη συνειδητή επιλογή του να μην παντρευτεί και να μην κάνει παιδιά.

«Πίστευα ότι το “Έλα στη θέση μου” θα έχει επιτυχία όταν πρωτοδιάβασα τα κείμενα, μου άρεσαν πάρα πολύ και θεωρούσα ότι θα πάει καλά. Το ότι πήγαμε πέντε χρόνια δεν το περίμενε κανείς. Ναι, ήμασταν αφίσες στα δωμάτια των κοριτσιών. Υπήρχαν τότε αυτά τα λίγα περιοδικά που έβγαζαν αφίσες, εξώφυλλα, έτσι ήταν εκείνη η εποχή. Δεν υπήρχε καμία αντιζηλία και κανένας ανταγωνισμός με τον Σταμάτη Γαρδέλη και τον Πάνο Μιχαλόπουλο», είπε αρχικά ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος σχολίασε επίσης: «Ο γάμος και η οικογένεια ήταν κάτι που δεν με απασχόλησε ποτέ. Ήταν συνειδητή επιλογή να μην παντρευτώ και να μην κάνω παιδιά. Δεν είναι όλοι για όλα. Το 2021 νομίζω πως έχει τελειώσει το μοντέλο του γάμου. Με τρομάζει η ανημποριά, αλλά το ότι μεγαλώνουμε δεν με τρομάζει καθόλου».