Παύλος Χάππιλος: «Οι γονείς μου δυσκολεύτηκαν, αλλά με αγαπάνε και είμαι πολύ τυχερός»

Παύλος Χάππιλος

Δείτε όλα όσα είπε ο Παύλος Χάππιλος στη Φωλιά των Κου Κου.

Καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου ήταν σήμερα ο Παύλος Χάππιλος, ο οποίος μίλησε για τη διαφορετικότητά και για το λόγο που είπε όλα όσα είπε λίγο πριν αποχωρήσει από το MasterChef.

«Είμαι πολύ περήφανος. Εγώ δεν ήξερα πώς θα ανταποκριθεί το κοινό και χαίρομαι που έδειξα ένα άλλο πρόσωπο, όχι δικό μου, γενικότερα της ανθρωπότητας. Εγώ τα είπα επειδή τα ένιωθα. Εγώ είμαι πάρα πολύ τυχερός, οι γονείς μου είναι καταπληκτικοί. Δυσκολεύτηκαν κι αυτοί, όλοι οι γονείς δυσκολεύονται όταν έχουν ένα δύσκολο παιδί, όπως ήμουν εγώ. Πέραν του διαφορετικού, ήμουν και δύσκολο παιδί. Είμαι τυχερός που έχω πολύ καλούς γονείς που με αγαπάνε, αλλά ξέρω και άλλα παιδιά που δεν μιλάνε καθόλου με τους γονείς τους, το οποίο είναι πολύ δύσκολο πράγμα σαν γκέι άνθρωπος να το αντέξεις όλο αυτό. Και ήθελα πολύ να το πω αυτό», είπε αρχικά ο Παύλος Χάππιλος.

Ο Παύλος Χάππιλος πρόσθεσε επίσης: «Καταλαβαίνω ότι οι γονείς από αγάπη θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνουν αυτό. Όλοι βρίσκουμε το δρόμο μας. Εγώ ήμουν συνειδητοποιημένος από πολύ μικρή ηλικία, κάπως ήξερα ότι έπρεπε να το κρύψω, ήξερα ότι είναι λίγο ταμπού. Είχα συνειδητοποιήσει από μικρός ότι δεν μπορώ να πω ψέματα και ειδικά στη μαμά μου. Οπότε, όταν το κατάλαβα αυτό, σταμάτησα να λέω ψέματα και κάπως δεν τους έδωσα επιλογή. Ήταν αρκετά εγωιστικό αυτό που έκανα τότε, που ήμουν κάπως… εγώ αυτός είμαι και δεν με νοιάζει τι θα πείτε».