Παύλος Χαϊκάλης: «Εγώ μπορώ να σε κοιτάω στα μάτια, εσύ δεν μπορείς!»

Παύλος Χαϊκάλης

"Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε τσακωθεί πολύ άγρια και κάναμε ένα μήνα να μιλήσουμε!"

O Παύλος Χαϊκάλης έδωσε συνέντευξη στην «Φωλιά των Κου Κου» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον άγριο τσακωμό του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, την απόφαση του να γίνει vegan και να απαρνηθεί το κρέας. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», στις φήμες για την επιστροφή της «Πολυκατοικίας», αλλά και σε μια θεατρική παράσταση για την οποία δεν πληρώθηκε ποτέ.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε τσακωθεί πολύ άγρια και κάναμε περίπου 1 μήνα να μιλήσουμε. Έχουμε μαλώσει ενώ παίζαμε μαζί πάνω στην σκηνή και αυτό που μας εντυπωσίασε και τους δυο είναι ότι δεν υπήρξε ψεγάδι στην παράσταση. Υπήρχε ένα πρόβλημα, το ξεπεράσαμε και αυτό μας έδεσε περισσότερο», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός περιγράφοντας έναν άγνωστο τσακωμό με τον συμπρωταγωνιστή του.

«Όταν ανεβάσαμε το «Άννυ» στο θέατρο Ακροπόλ υπήρχαν 2 παραγωγοί που δεν πλήρωσαν κανέναν. Κατεβάσαμε την παράσταση. Ούτε η Παναγιωτοπούλου, ούτε η Καγιά, ούτε ο Αργύρης Αγγέλου, ούτε κανένας δεν πήρε ούτε ένα σεντ. Το θεωρώ ντροπή. Κάποια στιγμή είδα αυτόν τον παραγωγό και του είπα «Εγώ μπορώ να σε κοιτάω στα μάτια, εσύ δεν μπορείς», ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης με αφορμή το κόψιμο της σειράς «Ελεύθερη σχέση.»

Για τις τηλεοπτικές του επιτυχίες «Τι ψυχή θα παραδώσεις;» και τις φήμες για το remake της «Πολυκατοικίας» δήλωσε: «Το «Τι ψυχή θα παραδώσεις;» ξεκίνησε με ανάδρομο ερμή. Ξεκίνησε κάνοντας συγκλονιστικά νούμερα: 52%, 48%, 50%. Μετά από 2 μήνες ήμουν στο γύρισμα και με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι η σειρά κόπηκε. Έμεινα κάγκελο, γιατί δεν πίστευα ποτέ ότι μπορεί να κοπεί αυτή η σειρά. Όσο για την συνέχεια της «Πολυκατοικίας» δεν μου έχει πει κανένας τίποτα. Μπορεί να μην με θέλουν.»

«Είχα κόψει το κρέας γιατί δεν θέλω να σκοτώνονται ζώα για τροφή. Βέβαια, το έχω ελαττώσει τώρα γιατί ξανάρχισα πάλι γιατί μου έπεσε ο σίδηρος. Αν συνειδητοποιήσουμε το μεθάνιο το οποίο παράγεται από τα κόπρανα των ζώων, τότε θα μπούμε σε μια διαδικασία να κατανοήσουμε ότι είναι έγκλημα η κρεατοφαγία. Άντεξα 6 μήνες χωρίς κρέας», ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης για την απόφαση του να κόψει το κρέας.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!