«Παθαίνω αλλεργία με τη Σοφία Δανέζη, τέτοιου είδους τραγουδίστριες έχουν καταστρέψει το λαϊκό τραγούδι»

Σοφία Δανέζη

«Έχω πρόβλημα με τον Αλέξη Γεωργούλη, γενικά δεν μπορώ τους ανθρώπους που δεν έχουν αίσθηση του μέτρου».

Στην εκπομπή “Love it” και τον Κώστα Παπαποστόλου έδωσε συνέντευξη ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω από το τραγούδι “Secret Combination”, δήλωσε φαν της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, ενώ τόνισε πως… παθαίνει αλλεργία με τη Σοφία Δανέζη.

«Μου φαίνεται πολύ ωραίο και συγκινητικό αν επιστρέψει η Καλομοίρα στη Eurovision. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Το Secret Combination ήταν ένα λαϊκό ποπ τραγούδι. Οι αρχικοί στίχοι ήταν “μες’ τη βότκα σε αναζητώ” και ήταν κανονικός στίχος ελληνικός. Νομίζω ότι λεγόταν “ο τρόπος που κοιτάζεις”, αντί για “Secret Combination”.

Το Big Brother είναι το πιο καθαρόαιμο ριάλιτι. Είμαι φαν της Άννας Μαρίας. Θα δημιουργήσω φαν κλαμπ να πηγαίνουμε στα δικαστήρια να ακούμε την Άννα Μαρία να αγορεύει. Παθαίνω αλλεργία με τη Σοφία Δανέζη. Τέτοιου είδους τραγουδίστριες, που δεν έχουν κανένα τρομερό ταλέντο, που δεν έχουν καμιά τρομερή φωνή, έχουν καταστρέψει το χώρο του ελληνικού και ιδιαιτέρως του λαϊκού τραγουδιού.

Έχω πρόβλημα με τον Αλέξη Γεωργούλη, γενικά δεν μπορώ τους ανθρώπους που δεν έχουν αίσθηση του μέτρου», είπε μεταξύ άλλων ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.