Πατέρας Αντώνιος Μουτιάμπα – Ο Κρητικός ιερέας που αφιέρωσε τη ζωή του στην ορθοδοξία και τα παιδιά

Πατέρας Αντώνιος

"Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα, πριν προχωρήσουμε, να πουν τα παιδιά το Χριστός Ανέστη στα ελληνικά και να σας ευχηθούν για την Ανάσταση" ανέφερε ο πατέρας Αντώνιος Μουτιάμπα στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου,

Μια υπέροχη σύνδεση είχε το Love It και η Ιωάννα Μαλέσκου, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, με την Ουγκάντα. Εκεί όπου ο πατήρ Αντώνιος από την Κρήτη έχει επιλέξει να αφιερώσει τη ζωή του στην ορδοθοξία και τους ανθρώπους.

Από την ενορία του Αγίου Δημητρίου στην Ουγκάντα, ο πατήρ Αντώνιος Μουτιάμπα μίλησε με χαρά στην ελληνική τηλεόραση και τον ΣΚΑΪ περιστοιχισμένος από πλήθος παιδιών.

«Δεν είμαι μόνος. Είμαστε όλοι μαζί και χαίρομαι που σας μιλώ. Καλησπέρα Ελλάδα από εδώ, την ενορία του Αγίου Δημητρίου. Πέρσι, εδώ στην Ουγκάντα, γιορτάσαμε τα 100 χρόνια. Φέτος γιορτάζουμε το Πάσχα δυναμικά με την ευλογία του Θεού. Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα, πριν προχωρήσουμε, να πουν τα παιδιά το Χριστός Ανέστη στα ελληνικά και να σας ευχηθούν για την Ανάσταση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας Αντώνιος Μουτιάμπα στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Στη συνέχεια τα παιδιά μαζί με τον πατέρα Αντώνιο πρόσφεραν μια ξεχωριστή στιγμή από την μακρινή Ουγκάντα στην Ελλάδα. «Πρέπει να σας πω ότι έχω συγκινηθεί, έχω ανατριχιάσει» ομολόγησε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Βεβαίως, το ελληνικό Χριστός Ανέστη συνεχίστηκε και στη δική τους γλώσσα…