Πασίγνωστος ηθοποιός-παρουσιαστής μετακόμισε στην Τουρκία

Σμύρνη

Αποφάσισε να μείνει με τη γυναίκα του στη Σμύρνη, η οποία πλέον πήρε και τουρκική ταυτότητα...

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη, ο Δήμος Μυλωνάς περιγράφει πώς πήρε την απόφαση με τη σύζυγό του να μετακομίσουν στην Τουρκία και μιλάει για την καθημερινότητά τους στη Σμύρνη.

«Πήγα το καλοκαίρι διακοπές στη Σμύρνη δέκα μέρες με τη γυναίκα μου. Μόλις τελείωσαν οι διακοπές κοιταχτήκαμε και είπαμε σε ένα μήνα τα μαζεύουμε και φεύγουμε. θα την κυνηγήσουμε την τύχη μας, δεν θα την αφήσουμε. Με το που πήγαμε εκεί παρουσιάστηκαν δουλειές. Έχουμε ένα υπέροχο σπίτι στη Σμύρνη, το οποίο έχει μπροστά και πίσω κήπο, έχουμε το πάρκινγκ μας, έχουμε τα 9 σκυλάκια.

Εγώ ασχολήθηκα με συγγραφή τραγουδιών με ελληνικό στίχο που μεταφραζόταν εννοιολογικά στα τουρκικά. Η γυναίκα μου άνοιξε μαγαζί μανικιούρ – πεντικιούρ που έχει ουρές. Η γυναίκα μου έχει και την άδεια παραμονής. Η Φώφη πήρε τουρκική ταυτότητα πριν από μία εβδομάδα, της την έφεραν στο σπίτι.

Δεν αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Τη δεύτερη μέρα που πήγαμε στο σπίτι, οι γείτονες μας έφεραν καινούριες κουρτίνες για τα παράθυρα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμος Μυλωνάς.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…