Πασίγνωστος ηθοποιός ξεσπά – «Ο κορονοϊός δημιούργησε συνανθρώπους ρουφιάνους»

Έλα χαμογέλα

"Άκουγα κόσμο που έλεγε ότι πήγε στον Άγιο Δημήτριο και κόλλησαν! Γιατί δεν μιλάμε για όλους τους άλλους που πήγαν και παραβίσαν την καραντίνα, να μην πούμε ονόματα και κόμματα, στις 17 Νοέμβρη;" αναρωτιέται ο ηθοποιός.

Αφοπλιστικός ήταν ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου. Ο λόγος για τον Πέτρο Ξεκούκη, ο οποίος ξέσπασε για τον κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Ξεκούκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλον αυτόν τον καιρό δεν φοβάμαι καθόλου, διότι σε αυτόν που φοβάται, δημιουργείται πανικός. Και στον πανικό μπορεί να κάνεις λάθη. Αυτός ο ιός δημιούργησε ένα πολύ μεγάλο κακό! Ανθρώπους ρουφιάνους, που κάθονται και καταδίδουν τι κάνει ο συνάνθρωπος τους. Άκουγα κόσμο που έλεγε ότι πήγε στον Άγιο Δημήτριο και κόλλησαν! Γιατί δεν μιλάμε για όλους τους άλλους που πήγαν και παραβίσαν την καραντίνα, να μην πούμε ονόματα και κόμματα, στις 17 Νοέμβρη; Η Θεία Κοινωνία είναι αδιαπραγμάτευτη και το λέει ο ίδιος ο Θέος».

«Κολλάει δηλαδή στην εκκλησία, που είναι άτομο παρά άτομο μέσα σε έναν ναό πανύψηλο πενήντα μέτρων και δεν κολλάει στο σούπερ μάρκετ;» αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος ο ηθοποιός.

Παράλληλα, ο Πέτρος Ξεκούκης μίλησε εκ νέου για την γνωριμία με τον Άγιο Παϊσιο αποκαλύπτοντας πως έχει σήμερα στην κατοχή του το σκουφάκι του!