Πασίγνωστος ηθοποιός: «Έχω φτάσει σε σημείο να διακινδυνέψω την αξιοπρέπεια μου για 5 ευρώ…»

«...όλες αυτές οι αρχές μου γύρισαν μπούμερανγκ»

Με αφορμή την ταινία που ετοιμάζει ο Τάκης Σπυριδάκης μίλησε στην Αναστασία Αργυριάδου και το Πρώτο Θέμα για τις «εκπτώσεις» που δεν έκανε στη δουλειά του και πως αυτό του γύρισε «μπουμερανγκ».

 Στα 56 χρόνια σας τι άλλο σας έχει μάθει η ζωή;

Τίποτα σπουδάιο, μεγαλώνοντας αποκτάς μια σοφία σε σχέση με τα πράγματα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε «θα έκανα ακριβώς τα ίδια αν γύριζα το χρόνο πίσω». Αυτές είναι εγωιστικές εκφράσεις. Προσωπικά θα άλλαζα αρκετά πράγματα και θα ήμουν λιγότερο αυστηρός απέναντι στον εαυτό μου. Σίγουρα θα ακολουθούσα το ίδιο επάγγελμα, αλλά με λιγότερη αυστηρότητα και τελειομανία γιατί όλες αυτές οι αρχές μου γύρισαν μπούμερανγκ. Έχω φτάσει σε σημείο να διακινδυνέψω την αξιοπρέπεια μου για 5 ευρώ, ενώ θα μπορούσα να κάνω κανα δυο δουλειές που δε γούσταρα, αλλά παράλληλα δε θα με ξεφτίλιζαν. Δε μου’βγαινε όμως να το κάνω και πλήρωσα το τίμημα.

Δηλαδή δεν κάνατε ποτέ εκπτώσεις στη δουλειά σας;

Όχι, προτιμούσα με ένα βραβείο για ρόλο ερμηνείας στη «Γλυκειά συμμορία» να δουλεύω, μπάρμαν παρά να παίζω σε φθηνές παραγωγές που δε γούσταρα. Θα σου πω μόνο πως συμμετείχα σε δυο τρεις δουλειές στην τηλεόραση, αξιοπρεπέστατες, που όμως δε με εξέφραζαν απόλυτα και μετά σπατάλησα τα χρήματα που έβγαλα στο ποτό για να ξεχάσω τι έκανα.

Διαβάστε ακόμα:

Τάκης Σπυριδάκης: «Ήμουν στα πρόθυρα του Κορυδαλλού»

Πασίγνωστος τραγουδιστής: Καθαρίζαμε σκάλες παρέα με τη μητέρα μου

Πασίγνωστος τραγουδιστής: Είχα τρεις πέτρες – κρυψώνες στη Βουλιαγμένης που έκρυβα τα κέρδη μου

«Είχα πέντε ευρώ για να περάσω τη βδομάδα μου»