Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει πως «τα κακεντρεχή σχόλια μού έχουν στερήσει δουλειές»

Φιλίτσα Καλογεράκου

"Κάποτε αυτό με επηρέαζε πάρα πολύ αρνητικά γιατί υπήρχε και το βιοποριστικό κομμάτι"!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου στην κάμερα του «Καλοκαίρι not». Η ηθοποιός, που την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Μαρία η άσχημη», μίλησε για τα άσχημα λόγια, με κακεντρέχεια που έχουν ακουστεί για τη δουλειά της, τα οποία της έχουν στερήσει και δουλειές.

Επίσης, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια ενώ τόνισε πως της λείπει η τηλεόραση και θα ήθελε να ξανακάνει κάποια στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, η Φιλίτσα Καλογεράκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία χρόνια ακούγονται πάρα πολύ άσχημα λόγια, λόγια με κακεντρέχεια, για το όνομα μου στη δουλειά μου. Αυτά τα λόγια μού έχουν στερήσει και δουλειές στο παρελθόν. Κάποτε αυτό με επηρέαζε πάρα πολύ αρνητικά γιατί υπήρχε και το βιοποριστικό κομμάτι. Επειδή, όμως, πια δεν είμαστε παιδιά, το έχω αφήσει πίσω μου, κοιτάζω τη δουλειά μου και κοιτάω μόνο μπροστά».

«Έχω εξοικειωθεί με πάρα πολλά πράγματα σε αυτή την δουλειά, το θέμα είναι να περνάς καλά. Να προχωράς μπροστά, αυτό έχει σημασία πρόσθεσε η ηθοποιός. «Υπάρχουν πάρα πολύ καλές σειρές, με πάρα πολύ αξιόλογους  συναδέλφους και σκηνοθέτες. Μου έχει λείψει, ναι, η τηλεόραση και θα ήθελα να ξανακάνω κάποια στιγμή».

Σε ερώτηση, δε, της δημοσιογράφου εάν, κατά την επιτυχία του σίριαλ «Μαρία η άσχημη», πήραν τα μυαλά της αέρα, η ηθοποιός απάντησε με σαφήνεια πως «ήμουν, είμαι και θα είμαι η Φιλίτσα»!