Πασχάλης Τσαρούχας: «Θα πω τώρα κάτι που δεν το έχω ξαναπεί ποτέ»

Πασχάλης Τσαρούχας

"Το έχω πει κάποτε στον Σταμάτη Φασουλή" αποκάλυψε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας, το απόγευμα της Παρασκευής, όπου και συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς «Γη της ελιάς» εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν έχει κυνηγήσει ο ίδιος τις συνεργασίες μέχρι σήμερα ενώ αποκάλυψε και μια άγνωστη παλαιότερη στιχομυθία με τον Σταμάτη Φασουλή.

Ειδικότερα, ο Πασχάλης Τσαρούχας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ψάχτηκα ποτέ για δουλειές, δεν είμαι ο τύπος που θα πάρω τηλέφωνο και θα ρωτήσω «ρε παιδιά, μήπως έχετε δουλειά;». Όχι, δεν είναι αναξιοπρεπές αλλά θα πω τώρα κάτι που δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Το έχω πει όμως κάποτε στον Σταμάτη Φασουλή. Με είχε καλέσει για κάτι, για μια δουλειά, «δεν σε ήξερα» μου είπε και του απάντησα πως «δεν φταίω εγώ, δική σου δουλειά είναι να με ξέρεις». Δηλαδή όταν είσαι σκηνοθέτης ή παραγωγός είναι δική σου δουλειά να με ξέρεις, δεν είναι δουλειά του ηθοποιού να πηγαίνει να καλημερίζει και τα λοιπά».

«Βέβαια αυτό στην πράξη δεν ισχύει αλλά εγώ, με την ιδέα που είχα τότε στο κεφάλι μου, έτσι το είχα δει. Και έτσι θα έπρεπε να είναι και στην πραγματικότητα. Δηλαδή βγαίνουν στο επάγγελμα κάθε χρόνο πόσα παιδιά, δεν θα έπρεπε αυτοί που μοιράζουν την δουλειά να λαμβάνουν υπόψιν και το νέο αίμα;».

«Εγώ δεν έχω καμία αγωνία να με θυμάται κανείς. Η αγωνία μου είναι να έχω μια δουλειά για να πηγαίνω χρήματα στο σπίτι μου. Δεν έχω να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου σε εργασιακό/επαγγελματικό επίπεδο» πρόσθεσε, επίσης, ο Πασχάλης Τσαρούχας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.