Πασχάλης Τσαρούχας: Ο πρόεδρος του πειθαρχικού του ΣΕΗ δηλώνει για τις καταγγελίες

Πασχάλης Τσαρούχας

Δείτε όλα όσα είπαν Πασχάλης Τσαρούχας και Λίλα Καφαντάρη.

Έξω από το ΣΕΗ βρέθηκαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών κι ενημερωτικών εκπομπών αμέσως μετά το τέλος της πρώτης συνεδρίασης του πειθαρχικού συμβουλίου. Ο πρόεδρος του συμβουλίου, ο Πασχάλης Τσαρούχας, αλλά και η Λίλα Καφαντάρη μίλησαν στους δημοσιογράφους, αλλά δεν θέλησαν να πουν πολλά.

«Να σεβαστούμε όλες τις πλευρές, είναι πάρα πολύ σοβαρά αυτά τα ζητήματα, δεν είναι αστείο. Δεν είναι το πώς αισθάνομαι που με πλάκωσε το πάπλωμα. Είναι πολύ σοβαρά ζητήματα, να το σεβαστούμε όλοι αυτό. Θα βγαίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το ΔΣ του σωματείου έτσι όπως πρέπει. Οι αποφάσεις θα βγουν μετά από 2-3 μήνες για την κάθε περίπτωση. Είναι πάρα πολύ σοβαρά τα ζητήματα», είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Η Λίλα Καφαντάρη πρόσθεσε από την πλευρά της: «Δεν μπορώ να σας δώσω την παραμικρή πληροφορία. Θα είναι μια διαδικασία μακρόχρονη γιατί έτσι προβλέπεται και από τον εσωτερικό κανονισμό του πειθαρχικού συμβουλίου. Τώρα αρχίσαμε να ανοίγουμε φακέλους που επίσης δεν μπορώ να σας πω ποιων ονομάτων. Είναι μια πολύ λεπτή ισορροπία που πρέπει να κρατείται, αφορά ανθρώπους που δεν μπορούμε να εκθέσουμε πριν αποφανθεί καν η δικαιοσύνη στις περιπτώσεις που θα πάνε στη δικαιοσύνη. Και σε καμία περίπτωση εμείς, σαν πειθαρχικό συμβούλιο, δεν έχουμε τη δικαιοδοσία και δεν πρέπει να εκθέτουμε συναδέλφους  πριν μάλιστα καν μελετήσουμε τις υποθέσεις τους. Είναι πολύ σοκαριστικές οι καταθέσεις».