Πασχάλης Τσαρούχας και Γιώργος Λιάγκας έλυσαν τις διαφορές τους

«Είναι λάθος. Δεν είναι ηθικό».

Η φράση του Πασχάλη Τσαρούχα ότι η Θεοφανία Παπαθωμά «Έμεινε πολύ καιρό στο σπίτι μαζί μου ούσα έγκυος μέχρι να ετοιμάσουν το καινούριο τους σπίτι με τον Γρηγόρη», στα Καρντάσιανς είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως και από το Πρωινό. Στη συνέχεια, τα σχόλια μεταφέρθηκαν λίγο διαφορετικά στον ηθοποιό και η δήλωσή του είχε ενοχλήσει τον παρουσιαστή.

Σήμερα, ήρθε η ώρα οι δύο άντρες να λύσουν τις διαφορές τους. Καλεσμένος του Γιώργου και της Φαίης, ο Πασχάλης Τσαρούχας είπε: ««Είναι λάθος σ’ έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κάνει παράσταση στα πέντε λεπτά να έρχεσαι και να του λες πως αυτός είπε αυτό για σένα. Το πιο έξυπνο που θα μπορούσα να πω εκείνη την ώρα ήταν πως ο Γιώργος αποκλείεται να το είπε αυτό και να τελείωνε εκεί. Όταν όμως έχω 180 σφυγμούς εκείνη την ώρα, και καλώς η κακώς αισθάνομαι εκτεθειμένος στην κοινή γνώμη δεν μπορώ να απαντήσω έτσι».

«Εγώ βγήκα την άλλη μέρα και είπα πως ο Τσαρούχας αποκλείεται να ξέρει ακριβώς τι έχω πει ήμουν σίγουρός πως δεν ήξερες», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας και κατέληξε ο ηθοποιός: «Είναι λάθος. Δεν είναι ηθικό. Από την άλλη, έχεις μία ρεπόρτερ που μου λέει τελείως άλλο από αυτό που είπες».

https://www.youtube.com/embed/INXZb-MWb20