Πασχάλης Αρβανιτίδης: «Ο λόγος που διαφωνούσαμε με τη σύζυγο μου Αλίκη ήταν…»

Πασχάλης

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή.

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης μίλησε στην εκπομπή «Όλα Καλά» και αποκάλυψε πως ο ίδιος ήταν αυστηρός σαν πατέρας κάτι που γινόταν αφορμή για διαφωνίες με την σύζυγο του Αλίκη.

«Ήμουν αυστηρός με τα παιδιά μου και αυτός ήταν ένας λόγος που διαφωνούσαμε με τη σύζυγο μου Αλίκη. Ότι δηλαδή τα ήθελα στρατιωτάκια και αυτά δεν είναι στρατιωτάκια, αλλά είναι παιδιά. Φυσικά σαν παππούς το έχω εμπεδώσει πολύ περισσότερο αυτό. Τελοσπάντων είχα τις απόψεις μου, τις οποίες διόρθωσα με τον εαυτό μου και μεγαλώσαμε δύο υπέροχα παιδιά που είμαι πολύ περήφανος για αυτά και ελπίζω ότι θα μεγαλώσουμε και υπέροχα εγγόνια.»

Ο Πασχάλης μίλησε για τα talent shows και πως ο ίδιος τα βλέπει, και απάντησε ακόμα στο τι θα έλεγε αν του γινόταν πρόταση να είναι κριτής σε κάποιο από αυτά.

Για τα talent shows…

«Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να βγει ένας νέος και να δείξει αν αξίζει, και τι αξίζει. Άρα καλώς υπάρχει , αφού υπάρχει. Από εκεί και πέρα εάν αυτοί που το στήνουν και το διαχειρίζονται όλο αυτό κάνουν περισσότερο τηλεόραση και δεν είναι για να εξυπηρετήσουν αυτούς τους νέους που φλέγονται να δείξουν το ταλέντο τους, είναι άλλο. Πάντως το βρίσκω ένα αναγκαίο κακό και μακάρι να υπήρχαν πολλά X Factor.

Για τον χαρακτηρισμό των talent shows ως κρεοπωλεία…

«Δεν μου αρέσουν οι μεγαλοστομίες. Αυτός ο χαρακτηρισμός έχει σχέση με αυτό που είπα νωρίτερα για τα τηλεοπτικά shows. Αυτό κάνουν, αυτό πουλάνε. Τώρα μέσα από το κρεοπωλείο ή μια μπουτίκ λουλουδιών, τι σημασία έχει;

Σαν άτομο την κριτική την έχω μέσα μου και για τους άλλους και για τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι θα ήμουν ίσως επικίνδυνος κριτής. Δεν θα ήμουν και πολύ σωστός. Θα ήμουν αυστηρός. Αν είχα κάποια πρόταση θα το έκρινα εκείνη τη στιγμή.»