Παρθένα Χοροζίδου: «Όλο αυτό που συμβαίνει είναι μια τεράστια αδικία»

Παρθένα Χοροζίδου

"Ήταν πολύ άκομψο έτσι όπως συνέβη" εξηγεί η Παρθένα Χοροζίδου.

Την Μαρία Μπακοδήμου συνάντησε η Παρθένα Χοροζίδου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο ζήτημα των ηθοποιών που εναντιώνονται απέναντι στο προεδρικό διάταγμα που φέρει αλλαγές στους τίτλους σπουδών του.

Ειδικότερα, η Παρθένα Χοροζίδου εξολογήθηκε πως «δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνεται. Έχω καταλάβει ότι αυτό το πράγμα που έγινε τώρα είναι μια τεράστια αδικία. Τα πράγματα δεν γίνονται έτσι, «πονάει χέρι, κόβω χέρι». Έχουμε σπουδάσει, έχουμε περάσει τα χρόνια μας, έχουν ξοδέψει οι γονείς μας τα χρήματα τους. Χθες ήρθε ένας δάσκαλος μου στην παράσταση, με είδε και έκλαιγε. Σκέφτηκα πως αυτός ο άνθρωπος με είχε για τρία χρόνια στη σχολή του και τώρα με χαίρεται και υπερηφανεύεται που είμαι παιδί του. Θα μου πεις, λοιπόν, εσύ ότι τελείωσα ένα δεύτερο λύκειο; Ωραία, πες ότι τελείωσα ένα δεύτερο λύκειο! Είμαι πολύ σπουδαγμένη».

«Ήταν πολύ άκομψο όλο αυτό που συνέβη, έτσι όπως συνέβη. Δεν έχω καταλάβει τι θέλει να φτιάξει. Αν θες όμως να φτιάξεις κάτι άλλο, δεν μπορείς να σβήνεις τα πίσω. Τα πίσω έχουν περάσει. Τα παιδιά αυτά που τώρα είναι στον βρασμό τους; Τι σπουδάζουν; Τι κάνουν; » συμπλήρωσε, επίσης, η Παρθένα Χοροζίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.