Παρθένα Χοροζίδου: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας χαιρόταν να με φέρνει σε άβολη θέση με τις ερωτικές σκηνές στις Τρίχες»

Παρθένα Χοροζίδου

«Ο Χρήστος Χολίδης είναι αδερφός μου, ό,τι ώρα και να τον πάρω θα είναι εκεί», λέει η Παρθένα Χοροζίδου.

Η Παρθένα Χοροζίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η ηθοποιός μίλησε για τους ψυχαναγκασμούς της, τις άβολες στιγμές στο θέατρο, αλλά και για τη φιλία της με τον Χρήστο Χολίδη.

«Το ελάττωμά μου είναι ότι θέλω το σπίτι μου καθαρό, να είμαι τακτοποιημένη για να ησυχάσει το μέσα μου. Έχω ψυχαναγκασμούς και προσπαθώ να τους καταπολεμήσω», είπε αρχικά η Παρθένα Χοροζίδου.

Η Παρθένα Χοροζίδου είπε στη συνέχεια: «Έχει τύχει να ξεχάσω τα λόγια μου, είναι τραγικό και τρομακτικό να κλείνεις τα μάτια σου και να μη θυμάσαι… Έχω νιώσει άβολα με γυναίκα συνάδελφο στο καμαρίνι. Πήγαινα νωρίτερα για να μη συναντιόμαστε. Είχε γίνει μια παρεξήγηση σε πρόβα, θύμωσε πάρα πολύ, άρχισε να φωνάζει και μπήκαν στη μέση οι συνάδελφοι να της πουν ότι παραλογίζεσαι».

Για τον Χρήστο Χολίδη, η Παρθένα Χοροζίδου είπε: «Ο Χρήστος Χολίδης είναι αδερφός μου, ό,τι ώρα και να τον πάρω θα είναι εκεί. Είναι ένας θεόρατος άνθρωπος, πανέμορφος», ενώ για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, είπε: «Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του, δεν ξέρω πως μπορεί να μιλά για τους άλλους ανθρώπους».

Κλείνοντας, η Παρθένα Χοροζίδου: «Οι ερωτικές σκηνές είναι άβολες για όλους αλλά βρίσκεις τρόπο. Ο Αλέξανδρος Ρήγας χαιρόταν να με φέρνει σε άβολη θέση στις Τρίχες».