Παρθένα Χοροζίδου: «Μην είμαστε τόσο φαταούλες, το λέω για τον εαυτό μου»

Παρθένα Χοροζίδου

"Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω κάτι στην παρουσίαση" δηλώνει η Παρθένα Χοροζίδου.

Με αφορμή την επανάληψη της παράστασης «Άνδρες με τα όλα τους» μίλησε η Παρθένα Χοροζίδου στην κάμερα του Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιλογή πολλών συναδέλφων της να βρίσκονται στο τιμόνι παρουσίασης εκπομπών.

Πιο συγκεκριμένα, η Παρθένα Χοροζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «να πω την αλήθεια καμιά φορά σκέφτομαι να μην είμαστε και τόσο φαταούλες, για τον εαυτό μου το λέω, δεν το λέω για τους συναδέλφους μου. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω κάτι (σ.σ. στην παρουσίαση) για να δω τι θα μπορούσα να κάνω. Μπορεί να ήμουν πολύ καλή σε κάτι που να μην το ξέρουμε».

«Ο κυρ Ηλίας στη Μουρμούρα είναι φίλος μου, γι’ αυτό και δεν τον θέλω! Μάλλον δεν έχω σκεφτεί πονηρά γι’ αυτόν ή κάπως έχει μπερδευτεί το πράγμα παλιότερα που δεν ξέρω… Θα ξεδιπλωθούν τώρα, παλιά προβλήματα, καινούργια προβλήματα… Θα δούμε. Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα γιατί τώρα «μαγειρεύεται» το πράγμα».

«Όποτε με φωνάξει ο Νίκος Μουτσινάς θα είμαι στη διάθεση του για οτιδήποτε» συμπλήρωσε ακόμα η Παρθένα Χοροζίδου σχετικά με την φημολογούμενη πρώτη κινηματογραφική ταινία του συναδέλφου της.