Παρθένα Χοροζίδου: «Έδωσα μία υπόσχεση στη μανούλα του Νίκου Μουτσινά, προσπαθώ να την τηρώ»

Παρθένα Χοροζίδου

"Προσπάθησα να προστατεύσω τον εαυτό μου, πήγαινα νωρίτερα στο καμαρίνι. Ήμουν απομονωμένη και δεν ασχολιόμουν με το πρόσωπο που με ενοχλούσε", παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός.

Την Παρθένα Χοροζίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος μοιράζει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ανάμεσα στην παράσταση «Άνδρες με τα όλα τους» και τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», μιλά για τις κακές συνεργασίες που της έχουν τύχει στο θέατρο, ενώ αναφέρεται και στον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά.

«Μου έχει συμβεί να βρεθώ σε δουλειά που δεν περνούσα καλά και έχω προσαρμοστεί. Έτσι είναι η δουλειά μας, είναι λίγο σκληρή σε αυτά. Προσπάθησα να προστατεύσω τον εαυτό μου, πήγαινα νωρίτερα στο καμαρίνι μου, ήμουν απομονωμένη και δεν ασχολιόμουν με το πρόσωπο που με ενοχλούσε», παραδέχεται η Παρθένα Χοροζίδου.

«Έχω αδυναμία στον Νίκο Μουτσινά. Είχα υποσχεθεί και κάτι στη μανούλα του και προσπαθώ να το τηρώ. Χαίρομαι που ξεκουράζεται, που γεμίζει τις μπαταρίες του και θα επιστρέψει στην τηλεόραση όταν το θελήσει εκείνος», απαντά η ηθοποιός σε σχετική ερώτηση.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί η παράστασή μας άρεσε πολύ και συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά φέτος. Ντρέπομαι που θα το πω αλλά δεν έχω δει κάποια από τις εκπομπές που κάνει ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Τον βλέπω όμως πόσο ενθουσιασμένος έρχεται στο θέατρο από τα γυρίσματα», σημειώνει σε άλλο σημείο η Παρθένα Χοροζίδου.