Παρουσιάστρια χαρακώθηκε για να αποδείξει στον σύντροφο της πόσο τον αγαπά

Το αίμα δε σταματούσε και την πήγαν στο νοσοκομείο.

Είναι εβδομάδα «μυστικών» στο The Talk και η συμπαρουσιάστρια Sharon Osbourne μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του show κάτι που δεν έχει ομολογήσει ούτε στα ίδια της τα παιδιά και που ο μόνος που ήξερε είναι ο συζυγός της Ozzy Osbourne.

Όταν ακόμα είχαν σχέση και εκείνη ήταν 27 κι εκείνος παντρεμένος, χαράκωσε τους καρπούς της προκειμένου να του αποδείξει πόσο πολύ τον αγαπά.

«Δε το συζήτησα ποτέ γιατί ντρεπόμουν πόσο ηλίθια ήμουν τότε να κάνω τέτοιο πράγμα στον εαυτό μου. Έμαθα καλά το μάθημα μου» λέει στις συμπαρουσιάστριες της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε πιει πολύ – γιατί αυτό τους άρεσε να κάνουν ως άγρια νιάτα, λέει η παρουσιάστρια – κι εκείνος τη ρώτησε πόσο τον αγαπά. «Θα έκανα τα πάντα για εσένα, θα έδινα τη ζωή μου». «Απέδειξε το» της είπε και εκείνη πήρε το μαχαίρι που βρισκόταν πάνω στο τραπέζι και χαράκωσε τον καρπό της κάτι που την οδήγησε στο νοσοκομείο, αλλά και σε ψυχολόγους καθώς δικαίως θεωρήθηκε πως επρόκειτο για απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ηθοποιός ομολόγησε επίσης πως σε όσους την ρωτούσαν για τα σημάδια που δεν έφυγαν ποτέ από το χέρι της έλεγε από ντροπή πως της επιτέθηκε σκύλος. Το οποίο είναι εν μέρη αλήθεια… αλλά για το άλλο της χέρι.

Δείτε την εξομολόγηση της:

Διαβάστε ακόμα:

Οι 11 πιο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις