Πάρις Θωμόπουλος: «Αν ο Λάνθιμος ερχόταν να το κάνει εδώ, θα τον έπαιρναν με τις ντομάτες»

Πάρις Θωμόπουλος

"Δεν έχει συνηθίσει και δεν είναι εκπαιδευμένο το κοινό" εξηγεί ο Πάρις Θωμόπουλος.

Με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά «Στα σύνορα» του STAR, o Πάρις Θωμόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο το πρωινό της Παρασκευής. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στη απουσία της κωμωδίας από την τηλεόραση όσο και τις «δεσμεύσεις» που επικρατούν πια στους καλλιτέχνες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάρης Θωμόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι ότι φέτος λείπει πάρα πολύ η κωμωδία από την τηλεόραση. Οι περισσότερες σειρές είναι μέσα στο δράμα, δράμα στο δράμα δηλαδή… Δεν ξέρω πόσο άλλο δράμα, φτάνει πια».

«Κατ’ εμέ θα έπρεπε ο καλλιτέχνης και ο δημιουργός να δημιουργούν αυτό που θέλουν χωρίς να υπάρχουν δεσμεύσεις. Ο Λάνθιμος ήταν εδώ στην Ελλάδα και έκανε διαφημίσεις, δεν του είχε δοθεί ποτέ η ευκαιρία. Και έχει βγει έξω και κάνει αυτό που πραγματικά γουστάρει ο άνθρωπος, έχοντας πετύχει και είναι πολύ αξιόλογο. Αν ερχόταν να το κάνει αυτό εδώ, θα τον έπαιρναν με τις ντομάτες γιατί δεν έχει συνηθίσει και δεν είναι εκπαιδευμένο το κοινό».

«Τον πρώτο λόγο τώρα στη ζωή μου τον έχει ο γιος μου. Δεν τον έχω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος. Όταν μου είπαν «κ. Θωμόπουλε, ο γιος σας» έκλαιγα με αναφιλητά. Δεν το πίστευα καν» πρόσθεσε, επίσης, ο Πάρις Θωμόπουλος στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.