Πάρης Σκαρτσολιάς: Πως αντέδρασε όταν γράφτηκε πως πέθανε από ναρκωτικά;

Πάρης Σκαρτσολιάς

"Το 2012 γράφτηκε ότι πέθανα από ναρκωτικά" παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

Συνέντευξη στην κάμερα του Love It παραχώρησε ο Πάρης Σκαρτσολιάς το μεσημέρι της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. Ο ηθοποιός αφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του, το θέατρο και την είδηση που πριν αρκετά χρόνια τον ήθελε… νεκρό από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Πάρης Σκαρτσολιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται ποτέ. Δεν υπάρχει θέμα αν ξεπερνιέται εύκολα ή δύσκολα. Ποτέ των ποτών. Απλώς μαθαίνεις να ζεις με αυτό».

«Βίωσα μια τρομερή απώλεια, την σημαντικότερη που έχει συμβεί στη ζωή μου που τσακίστηκα. Ζω, δουλεύω, βρίσκω κίνητρα σε άλλα πράγματα και προχωράμε» πρόσθεσε ο ηθοποιός στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. «Το 2012 γράφτηκε ότι πέθανα από ναρκωτικά. Προχωρήσαμε σε μια μήνυση κατά αναγνώστων που ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει τυπικά και νομικά, από κει και πέρα θεωρώ πως δεν ήταν προσωπικό. Ήταν μια μόδα αυτό, τότε. Οι γονείς μου εννοείται πως είχαν γίνει έξαλλοι. λογικό είναι»

«Στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας, το «Πεφταστέρι» δεν θα με σίγουρα αλλά γιατί. Γιατί έχω μου είχε πει ο Χάρης πως θέλει να πάρει κόσμο που δεν έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση. Αυτή είναι η σύμβαση δηλαδή της σειράς έτσι κι αλλιώς» αποκάλυψε, επίσης, ο Πάρης Σκαρτσολιάς στο Love It.