Πάρης Καραγιαννόπουλος: Το πραγματικό του όνομα και οι σχέσεις του με την Άννα Βίσση

Πάρης Καραγιαννόπουλος

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη συνεργασία του πριν 22 χρόνια με την Άννα Βίσση και αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό του όνομα

Ο Πάρης Καραγιαννόπουλος έγινε γνωστός μέσα από τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα το 1998 στο τραγούδι «Μαγκάβα Τουτ», που γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Σε συνέντευξή του στη Super Κατερίνα αναφέρθηκε σε εκείνη την εποχή, στις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την Άννα Βίσση, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά ποιο είναι το πραγματικό του όνομα.

«Θυμάμαι είχα ξεκινήσει στους Ψίθυρους Καρδιάς με τον Απόστολο Γκλέτσο. Με πηγαίνει στη Βίσση, βλέπω εκεί τον Καρβέλα και μου λέει πες μας κανένα τραγούδι. Του είπα ένα τσιγγάνικο, ισπανικό τραγούδι και η Βίσση μου λέει θα έχουμε φέτος ένα ντουέτο και θα εμφανίζεσαι μαζί μου στα μαγαζιά

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως αρχικά το ρεφρέν του τραγουδιού έλεγε «Αντίο σου, αντίο σου. Θα ‘μαι βιολί στο κλάμα σου», όμως ο Νίκος Καρβέλας του ζήτησε να προσθέσει έναν τσιγγάνικο στίχο. Έτσι, γεννήθηκε το «Μαγκάβα Τουτ», που σημαίνει «Θέλω εσένα».

«Είχε κάνει ο Καρβέλας 10 τραγούδια δικά μου, τα οποία δεν κυκλοφόρησαν γιατί μας έλεγαν οι εταιρείες ότι είναι μεγάλο το budget. Υπέγραψα στη Sony και κυκλοφόρησαν 3 τραγούδια που έγιναν νούμερο ένα για 2-3 μήνες και ξαφνικά μου λέει η εταιρεία ότι δε μπορούμε να βγάλουμε άλλα αντίτυπα, ενώ είχαν αδειάσει τα CD από όλα τα δισκοπωλεία».

Για τις σχέσεις του με την Άννα Βίσση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με την Άννα δεν χαλάσαμε τις επαφές μας, δεν τσακωθήκαμε. Απλά τελείωσε η συνεργασία μας, αυτό. Έχουμε να μιλήσουμε μια δεκαετία νομίζω».

Τέλος, αποκάλυψε για πρώτη φορά ποιο είναι το πραγματικό του όνομα. «Το Πάρης είναι καλλιτεχνικό. Χρήστος είναι το δικό μου όνομα. Με ρώτησε η Άννα Βίσση πώς λένε τον πατέρα σου; και της είπα Πάρη. Ε μου λέει θα σε λέμε Πάρη, να έχεις το όνομα του πατέρα σου. Μπορούσα να πω όχι;»