Παρεξήγηση στο Star Academy με Γιάννη και Σταύρο!

Star Academy
Η Ακαδημία ξεκινά τη μέρα της με μάθημα γυμναστικής και τους Σπουδαστές να δουλεύουν με τους καθηγητές φωνητικής τα τραγούδια που αφιερώνουν στους Αγαπημένους τους.

Η Ειρήνη εξακολουθεί να συγκινείται κάθε φορά που τραγουδά  για την αδερφή της. Και άλλοι Σπουδαστές όμως αφιερώνουν το τραγούδι τους  σε πρόσωπα που έχουν χάσει, όπως η Κατερίνα Ζήνωνος, που το συζητά με τη Διευθύντρια της Ακαδημίας, Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ο Στυλιανός, ο Πρόεδρος, όπως τον αποκαλούν, ανοίγει την καρδιά του στην Κατερίνα και της εκμυστηρεύεται ότι ο αδερφός του έχει ένα ιατρικό πρόβλημα, που το επωμίζεται ολόκληρη η οικογένειά του. Δεν έχει την αποδοχή και την τρυφερότητα που θα ήθελε από τους δικούς του …

Το μεσημέρι οι Σπουδαστές απολαμβάνουν την ηλιοθεραπεία και τις βουτιές στην πισίνα, χαλαρώνοντας και παίρνοντας δυνάμεις για την υπόλοιπη μέρα.

Ο Σταύρος κάνει πρόβα στην πολυχρηστική αίθουσα, με τον Ζαφείρη να τον συνοδεύει στην κιθάρα. Δίπλα, ο Γιάννης Μιχελής ακούει στο mp3 το τραγούδι του.  Κάποια στιγμή κάνει στον Σταύρο παρατήρηση, για το ότι έχει επιλέξει δύσκολο κομμάτι και ότι δεν θα τα καταφέρει. Ο Σταύρος ενοχλείτε και δεν το κρύβει.

Αργότερα, οι δυο τους θα μιλήσουν … θα λυθεί ή παρεξήγηση?

Το απόγευμα, ο Νίκος Μαριάνος μπαίνει στην Ακαδημία και τους ζητά να προτείνουν ιδέες  ως προς το στήσιμο και τη σκηνική παρουσία τους στο επερχόμενο live.