Παραβίασαν κανόνες στο Survivor! Έστειλαν μηνύματα στις οικογένειές τους – “Μοίρασε” ποινές ο Acun Ilicali

Survivor

Τους βοήθησε ένας καπετάνιος από την περιοχή να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους!

Ο Acun Ilicali ανακοίνωσε, στο συμβούλιο του Survivor πως τέσσερις παίκτες έστειλαν μηνύματα στις οικογένειές τους μέσω ενός Δομινικανού καπετάνιου. Οι παίκτες αυτοί είναι οι Yusuf, Okay, Busra και Melisa, οι οποίοι θα δεχτούν ποινή για την παραβίαση του κανονισμού. Όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, οι συγκεκριμένοι παίκτες, εκτός από τη Melisa που αποχώρησε χθες, δεν θα απολαύσουν τα έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους. Ο αριθμός των επάθλων, στα οποία δεν θα έχουν πρόσβαση, θα τους ανακοινωθεί εντός των ημερών.

«Αυτοί που έχουν κάνει το λάθος ξέρουν για τι πρόκειται, αλλά θα το εξηγήσω στους υπόλοιπους που δεν ξέρουν τι έχει γίνει. Γιατί κάποιοι δεν ξέρουν τι συμβαίνει. Αντιληφθήκαμε ότι κάποιοι Τούρκοι παίκτες έχουν παραβιάσει τους κανόνες επικοινωνίας. Χρησιμοποιώντας ένας Δομινικανό καπετάνιο. Έστω και μικρή, δεν παύει να είναι παραβίαση των κανόνων επικοινωνίας. Κάποιοι παίκτες έστειλαν μήνυμα στους αγαπημένους τους, όπως “μην αγχώνεστε”, και άλλα τέτοια. Πρέπει να τους δοθεί μια ποινή. Στο Survivor υπάρχουν κανόνες και όταν δεν τηρούνται, δίνεται ποινή.

Δύο Έλληνες διεκδίκησαν το αυτοκίνητο! Ποιος κέρδισε;

Από ότι εντοπίσαμε αυτοί οι παίκτες είναι ο Yusuf, ο Okay, η Busra και η Melisa. Αυτοί οι τέσσερις παίκτες λόγω παραβίασης των κανόνων έχουν αρχίσει ήδη να τιμωρούνται με αποκλεισμό από τα έπαθλα. Ο αριθμός των επάθλων που δεν θα έχετε πρόσβαση θα αποφασιστεί και θα σας ειδοποιήσουμε γι’ αυτό. Δεν θα μπορέσετε να αποκτήσετε κάποια έπαθλα που θα έχει κερδίσει η ομάδα σας. Καταλαβαίνω ότι οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, η έλλειψη επικοινωνίας σας δυσκολεύει αρκετά, το ξέρω», είπε ο Acun Ilicali.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!