Παράδεισος των κυριών: Ο Βασίλης Ζούλιας και ο Νίκος Τερζής εμπλουτίζουν τη σειρά

Παράδεισος των κυριών

Ο Παράδεισος των κυριών έρχεται με προδιαγραφές... Alpha Alpha!

Ο «Παράδεισος των κυριών«, η νέα μεγάλη σειρά του Alpha, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και μας ταξιδεύει στα 60’ς. Μια πλούσια σειρά με φινέτσα αλλά και μυστήριο, με στυλ και κομψότητα, ατμοσφαιρική, μεθυστική όπως τα αρώματα της εποχής αλλά με κρυμμένα μυστικά και πάθη.

Πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του «Παραδείσου» κρύβονται ψέματα κι έρωτες, επιθυμίες και πόθοι, ίντριγκες και δολοφονίες.

Περιβάλλον: Εντυπωσιακά σκηνικά, μόδα, λάμψη, φινέτσα, πολύχρωμα ρούχα, αστραφτερή βιτρίνα, πολυτελείς χώροι, σικάτες κυρίες της εποχής. Θα δούμε και ρούχα εποχής από τον Βασίλη Ζούλια, τον έλληνα σχεδιαστή που έχει συνεργαστεί με τον δημιουργό Darren Star των επιτυχιών «Χτυποκάρδια στο Μπάβερλι Χιλς», «Sex and the City» και «Emily in Paris» για τα ρούχα της πρωταγωνίστριας στο τελευταίο.

Ο Νίκος Τερζής θα μας γυρίσει στην εποχή εκείνη με τις πρωτότυπες μουσικές και τα τραγούδια του, που θα είναι γραμμένα αποκλειστικά για τον «Παράδεισο των κυριών». Ο συνθέτης θα «ντύνει» μουσικά τη σειρά, ο Νίκος Μωραΐτης θα μας χαρίζει τους υπέροχους στίχους του και γνωστοί ερμηνευτές θα μας ταξιδέψουν με τη φωνή τους στην Αθήνα του ’63.