«Παρά την θέση που πήρα στην Eurovision, δεν θα άλλαζα τίποτα»

Ήβη Αδάμου

"Έφευγα από την Ελλάδα, πήγαινα στην Σουηδία και μέσα στο ταξί έπαιζε το τραγούδι κανονικά."

Στο Mega Star βρέθηκε καλεσμένη η Ήβη Αδάμου και μεταξύ άλλων μίλησε για την καλλιτεχνική της πορεία από την εφηβεία ακόμα αλλά και για την γεύση που της άφησε ο διαγωνισμός της Eurovision το 2012 που εκπροσώπησε την Κύπρο.

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Βλέπεις και μία άλλη κατάσταση τεράστια και μαθαίνεις από αυτό. Άσχετα την θέση έχει να σου προσφέρει. Η επιτυχία που έκανε το τραγούδι τότε, είναι απερίγραπτη σε σχέση με την θέση. Είχα κάνει πάρα πολλές συναυλίες τότε και μου έδωσε παραπάνω εμπειρίες, με γέμισε. Είχε πολλά θετικά αυτό.

Δεν θα άλλαζα κάτι γιατί το έζησα. Δηλαδή δεν πήγα εκεί με το τεράστιο άγχος να μην απολαύσω πράγματα. Ήμουν πιο μικρή κι ήταν όλα πιο αυθόρμητα και πιο χαρούμενα. Το έβλεπα διαφορετικά και το χάρηκα πάρα πολύ. Είχα βγάλει έναν χριστουγεννιάτικο δίσκο που στην Πορτογαλία πήγε πολύ καλά κι έκανα συναυλίες στην Ισπανία αλλά και στην Σουηδία που το κομμάτι πήγε πολύ καλά κι ήταν για καιρό νούμερο ένα. Έφευγα από την Ελλάδα, πήγαινα στην Σουηδία και μέσα στο ταξί έπαιζε το τραγούδι κανονικά.»