Πάολα: «Μίλησαν για ηθική και οι πιο ανήθικοι»

Λιάγκας: «Με προκαλείς, βλέπεις ότι δε μιλάω καθόλου» - Τι απάντησε η Πάολα στην κριτική που δέχτηκε από τα πάνελ; Πως σχολιάστηκε στο Πρωινό;

Πριν λίγο καιρό ο παρουσιαστής είχε ρίξει νέες  βολές κατά της τραγουδίστριας για την επιλογή της να χορέψει μαζί με την ανήλικη κόρη της στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται, τόσο μέσα από το editorial του στη Real life, όσο και μέσα από το Πρωινό. Με τον Γιώργο Λιάγκα να επιμένει στην άποψή του πως: «Εγώ είχα πει ότι δεν μου αρέσει η αισθητική, όχι ότι δεν είναι καλή μάνα. Εάν γίνεται μια δυο φορές το χρόνο δεν με πειράζει καθόλου. Εάν γίνεται κάθε βδομάδα, αυτό με ενοχλεί!».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Πάολα στο Πρωινό κατακεραυνώνει τα πάνελ για την κριτική που δέχτηκε, μιλώντας για «φίδια»…

«Έτσι θέλει η μανούλα, να φέρνει το παιδάκι της εδώ, όχι κάθε βράδυ εννοείται. Στεναχωριέμαι γενικά όταν βλέπω τους ανθρώπους να ασχολούνται με αυτό και να το κάνουν τόσο τραγικό. Νομίζω είναι κακία αυτό. Είναι κακό πράγμα, βασικά. (…) Όταν κάποιος δεν είναι και ο πιο ηθικός καλό είναι να μη μιλάει» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Δείτε τη συνέντευξή της και την νέα απάντηση του Γιώργου Λιάγκα. Πώς σχολίασαν τα στρώματα που έριξαν στον Παντελή Παντελίδη;: