Πάολα: «Ένιωσα σαν να πήρε κάποιος την ψυχή μου και την πέταξε στα σκουπίδια»

Πάολα

Όσα δήλωσε η Πάολα σε συνέντευξή της.

Η Πάολα έδωσε συνέντευξη στο «Τι λες τώρα!» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και μίλησε για το δέος, που ένιωσε γνωρίζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη αλλά και για την απώλεια του πατέρα της, που την καταρράκωσε.

«Τέτοια ξεκούραση δεν την θέλει κανείς μας. Αν σταματούσαν για πάντα αυτά τα πράγματα, θα κάνω τα πάντα. Δεν φοβάμαι τίποτα στη ζωή μου», είπε η Πάολα για το διάστημα της καραντίνας.

«Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Μίκη Θεοδωράκη από κοντά, ήταν μεγάλη τιμή για μένα. Ντρεπόμουν, έλεγα δεν πάω. Και τι θα γίνει Άμα πάω; έλεγα. Κι όμως πήγα!», είπε για τη συνάντησή της με τον Μίκη Θεοδωράκη. «Ήθελα με τη ψυχή μου να πω αυτό το εμβατήριο. Κάποιος από τον ουρανό βοηθάει και το σύμπαν συνωμοτεί για αυτό που θέλεις».

«Μία φορά ένιωσα τον μεγάλο πόνο, τότε με τον μπαμπά μου και ένιωσα σαν να πήρε κάποιος την ψυχή μου και την πέταξε στα σκουπίδια», ανέφερε.

«Εννοείται ότι το παιδί μου θα είναι στο χώρο που εργάζομαι. Μα δεν θα γνωρίσει το παιδί μου τον χώρο μου; Επειδή είναι νύχτα; Οι γονείς μου με έπαιρναν παντού, γι’ αυτό είμαι ευτυχισμένη και όχι στερημένη», κατέληξε η αγαπημένη τραγουδίστρια.