ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας ζωντανά, ελεύθερα και αποκλειστικά στο OPEN!

ΠΑΟΚ

Το OPEN ανοίγει το γήπεδο της Τούμπας σε όλους τους Έλληνες.

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει! Απόψε στις 21.00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπεσίκτας σε μία νοκ άουτ μονομαχία με φόντο τα αστέρια του UEFA Champions League και το OPEN TV προσφέρει σε όλη την Ελλάδα τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ελεύθερα, ζωντανά και αποκλειστικά τη σπουδαία αναμέτρηση.

Σε μία δύσκολη εποχή και ενώ οι φίλαθλοι δεν έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται στις εξέδρες, το OPEN TV ανοίγει το γήπεδο της Τούμπας σε κάθε Έλληνα, σε κάθε Ελληνίδα.

Λεπτό προς λεπτό η σκληρή και ιδιαίτερη μάχη του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League απέναντι στην Μπεσίκτας σε περιγραφή του κορυφαίου sportscaster Αλέξη Σπυρόπουλου και σχόλιο του πρώην διεθνούς άσου Αλέξανδρου Τζιόλη.

To OPEN TV βάζει τους τηλεθεατές στο κλίμα του κρίσιμου αγώνα με την pre game εκπομπή σε απευθείας σύνδεση με την Τούμπα. Λίγο μετά τις 20.30 οι Γρηγόρης Ατρείδης και Αλέξανδρος Ξενικάκης θα δώσουν όλο το ρεπορτάζ, τα τελευταία νέα και τις ενδεκάδες των δύο μονομάχων.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ακολουθεί η post game εκπομπή με όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την τεχνική ανάλυση του ματς.

Την Τρίτη 25 Αυγούστου στις 21.00 δεν χάνεται η ζωντανή, ελεύθερη και αποκλειστική μετάδοση του καθοριστικής νοκ άουτ αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας για τα προκριματικά του UEFA Champions League. Μόνο στο OPEN!