Παντελής Τουτουντζής για Βορίδη και Πλεύρη: «Δεν ασχολούμαι με την ημιμάθεια και την κακία χρόνια τώρα»

Τουτουντζής Βορίδης

"Με το σύμφωνο συμβίωσης δεν αναγνωρίζεται ο δεύτερος γονέας. Καν' το σε οποιονδήποτε γονέα αυτό το πράγμα και έλα να μου πεις αν του αρέσει ή όχι".

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός make up artist παραβρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης (29/11) και ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο υπέρ των γάμων για τα ομόφυλα ζευγάρια, αναφορικά με τις αντίθετες τοποθετήσεις των Βορίδη-Πλεύρη.

«Απόψε είμαι εδώ γιατί είμαι ένα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομο, που παλεύω για τα δικαίωματά μας, παλεύω για την ισότητα. Είμαστε εδώ, γιατί ζητάμε από την Πολιτεία να επιλύσει όλα τα θέματα που προκύπτουν από την άνιση μεταχείριση», δηλώνει ο Παντελής Τουτουντζής στον Ξενοφώντα Σκιντζή.

«Δεν ασχολούμαι ούτε με την ημιμάθεια ούτε και με την κακία του κόσμου χρόνια τώρα», απαντά ο γνωστός make up artist σε ερώτηση για τις απόψεις που εξέφρασαν επί του θέματος ο Μάκης Βορίδης και ο Θάνος Πλεύρης.

«Με το σύμφωνο συμβίωσης δεν αναγνωρίζεται ο δεύτερος γονέας. Μπορεί να μεγαλώνει το παιδί του και να μην υπάρχει ένα νομοσχέδιο για να τον καλύψει. Είναι λίγο πιστεύεις αυτό; Καν’ το σε οποιονδήποτε γονέα αυτό το πράγμα και έλα να μου πεις αν του αρέσει ή όχι», σημειώνει ο Παντελής Τουτουντζής αμέσως μετά.

«Νιώθουμε γονείς, έχουμε μία ευτυχισμένη οικογένεια και όσο και να το αρνιούνται υπάρχουμε μέσα στην κοινωνία», τονίζει χαρακτηριστικά στην κάμερα του Alpha.

«Εμείς έχουμε δύο μπαμπάδες και είναι πολύ ευτυχισμένα τα παιδιά μας, θέλουμε ίσα δικαιώματα», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Παντελής Τουτουντζής.

Έχεις μπει στη σελίδα του zappIT στο Instagram; Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης!