Παντελής Παντελίδης: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θυμάται τον καλό του φίλο…

Παντελής Παντελίδης
Όσα είπε ο παρουσιαστής για τον Παντελή Παντελίδη που λείπει ένα χρόνο από κοντά μας...

Ένας χρόνος χωρίς τον Παντελή Παντελίδη που το νήμα της ζωής του κόπηκε ξαφνικά το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016 όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης, μαζί με τις Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη ανατρέπεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Με ένα συγκινητικό αφιέρωμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από το The 2night show θυμάται τον φίλο του…

«Τον Παντελή τον γνώρισα πριν από μερικά χρόνια. Ήταν τότε που όλοι μιλούσαν για το φαινόμενο ενός μουσάτου τύπου που τραγουδούσε με backround τη ντουλάπα του δωματίου του και που μέσα σε ελάχιστον χρονικό διάστημα τα τραγούδια του έγιναν viral. Η φωνή του ήταν καλή, πολύ καλή. Καλύτερη από ότι περιμένεις από έναν τύπο που στέκεται μπροστά σε μια κάμερα και σου ζητάει να τον ακούσεις.

Λίγους μήνες αργότερα και αφότου τα τραγούδια του είχαν αρχίσει να γίνονται τεράστιες επιτυχίες και οι πρώτες του live εμφανίσεις να γίνονται sold out, μου έκανε την τιμή να τον γνωρίσω από κοντά σε ένα υπέροχο οδοιπορικό που είχα μαζί του στο Πήλιο για την εκπομπή Όμορφος Κόσμος. Μετά από εκείνη την εκπομπή ο Παντελής με τίμησε με τη φιλία του. Και λέω με τίμησε γιατί με άφησε να τον μάθω, να τον θαυμάσω, να μοιραστώ μαζί του ωραίες στιγμές, να πάρω από αυτόν πράγματα πολύ όμορφα όπως: ντομπροσύνη, ταπεινότητα. Ήταν ένας άντρας που είχε έναν αυστηρό κώδικα συμπεριφοράς, κόντρα στο star system.

Όταν πια ο Παντελής έγινε διάσημος στο πανελλήνιο και κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου και την καταξίωση με τα τραγούδια του, αλλά και το ήθος του, συναντηθήκαμε για άλλη μια φορά τηλεοπτικά, για άλλη μια τελευταία φορά…»